Sayın goncarov! Zaman daraldı,zembereğin yayı iyice gerildi.Ya s.ke s.ke alacak.Ya da zemberğin yayı içinde boşalacak, kendi karnı deşilecek.param parça olacak.....
Printable View
Arkadaşlar! Bofa robotuna bir müdahale edecek, fişini çekecek imkanı olan kimse yok mu?
Tam vuracaktım Işığı kapattı K/Z. Şimdi pozisyon değerlendirmesi yapıyorum. Bu sefer beklememin karşılığı olarak güzel oturtcam 10 numara pozisyonda vuracam. Gördüğüm kadarıyla mala vurmak isteyen baya kişi var. Herkes kaldırmış bekliyor. (Kağıdı) :oleyo:
:oleyo:
Komodor Alexandr :)
Olayı çözmüşsünüz.
Bu başlığı şu anda 17 kişi okumaktadır. (5 üye ve 12 ziyaretçi)
Bu millet neyin kafasını yaşıyor. Balıklar üşüşüyor yem arıyor. Gelin yavrular gelin :) KZ ile Jack abi sizleri bekliyor:)
Ah Jack ah….
Mart ortası ben aldıktan sonra yukarı sürseydin ya.
Tek tesellim dostlar kazanıyor.
Ama şunu unutma Jack;
Gözüm bu kağıdın üstünde
Sakın aşağı salayım deme direkt dalarım.
Evet Bilanço fişek ateşini ateşleyecek
Karlar gelsin, Yeniden Değerlenme , Arsa Satışı, Yeni halkarzlar, vsvs
Bu şirketin piyasa değeri 1milyar olamaz. Buna kim inanır:)
3 haneli fiyatlar gelsin o zaman pazarlık masasına otururuz.
Sayın ercanbay'ın dediği gibi ; Karın Deşen Jack,bizlerin bir yerlerini deşmeden kağıdı yukarıya sürmeyecek gibi.....
dilerim o karındeşen jack birgün iş kazası yapıp kendini keser ,
bellimi olur neye niyet neye kısmet
Şirket ortağı ve Yönetim Kurulu Başkanı-Murahhas Üye Sayın Kemal Zorlu'ya ait 2.187.388,146 adet payın satışı 02.03.2023 tarihinde Kemal Zorlu tarafınca/ortaklığımızca Borsa dışında gerçekleştirilmiştir. Bu işlemle birlikte Egeplast A.Ş.sermayesindeki Kemal Zorlu'ya ait paylar / oy hakları 02.03.2023 tarihi itibariyle %0,00 oranına gelmiş bulunmaktadır.
Saygılarımızla.
02.03.2023 ÖDA 2023/02
Şirket ortağı ve Yönetim Kurulu Başkanı-Murahhas Üye Sayın Kemal Zorlu'ya ait 29.727.147,35 adet payın satışı 02.03.2023 tarihinde Kemal Zorlu tarafınca/ortaklığımızca Borsa dışında gerçekleştirilmiştir. Bu işlemle birlikte Mazhar Zorlu Holding A.Ş.sermayesindeki Kemal Zorlu'ya ait paylar / oy hakları 02.03.2023 tarihi itibariyle %3,03 oranına gelmiş bulunmaktadır.
Saygılarımızla.
02.03.2023 ÖDA 2023/02
İlki EPLAS kap haberi
İkincisi MZHLD kap haberi
Kemal Abi paylarını sıfırlamış
Acaba yabancı bir ortakmı geliyor, bu paralardan vermemiştir heralde..
SM-G990E cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
heralde gene kendi adamlarını görevlendirdi , alanlar bugün yarın belli olur
ama ben bu insanları tanıdığım kadarıyla aklı başında bir firmaya satmak yerine hisseleri borsada sattırıp imtiyazlı hisseler üzerinden şirketi yönetmeye çalışacaklardır
inşallah yanılırım
Borsa dışından her kim aldıysa % 5 payı geçtiği için Kap’da açıklama yapmak zorunda.
Bence de öyle olacak.Önce ki iki satışta olduğu gibi.Alanlar açıklamadan sonra MKK' ya başvuracaklar.Kaydolduktan iki gün sonra A1 Capital üzerinden satışa geçiyorlar.Alanların açıklamasında her iki hissenin de formaliteden de olsa kaç TL den satıldığını öğreniriz.
Asıl önemli olan biz küçük yatırımcılar ne olacağız? Nereye düştük anlamadım gitti?
Binbir Gıda'yı ortak mı aldı acaba ??
M2007J20CG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aslında alanların açıklamalarını beklemek lazım ama en alışageldik senaryoya göre
bütün senetleri hülleciler üzerinden borsada sattıracağını farzetsek
Eplas ta hakim ortak gene holding %28.17 olacak ,
Holding de kemal bey %3.03 + nafiz bey %2.57 = %5.60 olacak
Holding in halka açıklığı %94.40 olacak , bu kadar az hisse ile holding yönetim kurulunda bulunup , eplası yönetip , şirketlerden huzur hakkı alıp , şirketin arabalarına binip , patron olarak gazetelere demeçler verip , icabında bedelli sermaye artırım kararı verip herkese pamuk eller cebe diyip ... nasıl olacak bakalım
Merhaba,
Kz, yine bir pustluk peşinde belli ki. Bir gün panik yaratabilirler, ancak karşılanacağını düşünüyorum.
Ellerindeki hisseleri borsada satıp, tekrar yerine koymayı planlıyor olabilirler.
Ancak, hisseleri yukarı sürmeden para kazanamazlar.
Sürmeden yaparlarsa, uğraşır dururlar. Eplas 1.200M, Holding 900M, değerinde. Bu paralar borsa için para değil.
Bekleyip göreceğiz.
Bu Kz, sinsi ve adam olacak gibi de değil. Her işi dümen.
Şeffaflık diye bağırıyoruz senelerdir.
Allah seni en kısa zamanda şeffaf yapsın, görünmez ol.
Nasıl yapacağını O bilir.
Hayırlı olsun. Kz'nin şimdilik bir kısmından kurtulduk. İsminin tamamen silinip, mermere kazınacağı günlere...
Hayırlı Cumalar.
Saygı ve selamlarımla,
Amin. Firmadan ismi silindi. En kısa zamanda hasta hasta acı çeke çeke geberir.. Bu kadar milletin parasına göz dikmiş iblis...
Deli sorular:
1) Kemal Zorlu, Holding ve Eplas hisselerini kime sattı ?
2) Kemal Zorlu,nun Eplasda hissesi kalmadı, Mzhld ‘de % 3 hissesi kaldı.
Bu durumda şirketi ve holdingi artık kim yönetecek?
Düzeltmedir.
Kemal Zorlu’nun Eplas’ta 625,33 adet hissesi kalmış. Yani tamamını satmamış.
625,33X 43,32= 27.089 TL
Hisselerinin parasal değeri bu. 3 asgari ücret kadar.
Sermayedeki pay yüzdesi ise ;
% 0,000002 (Yüzbinde 2 oluyor)
Eplas ve Mzhld ‘nin yönetim kurulu nasıl şekillenecek takip ediyor olacağız.
Bakalım çıkar kokusu.
Ancak, bu adamlar pislik. Şeffatlık sıfır. İnsanlık sıfır. Adamlık sıfır.
Yatırımcıya veda edecekse bir patron böyle veda etmez.
Ahlaklı şekilde veda eder.
Ayrıca bu fiyatlardan satmış olması komedi tamamen. Birde borsa dışında satmış.
Buradan tüm ilgili kurumlara seslenmek istiyorum
A- grubu hisselere bir çözüm bulunmalı
Yönetim kurulu başkanı ve ailesinin A grubu oranı
A grubu hisse oranı % 0,04
B grubu hisse oranı % 99,96
şirketi yöneten % 0,04
böyle bir mantık olabilir mi
seçimden sonra bu bela çözülmelidir
bu tam bir saçmalıktır
Tam bir ahlaksızlıktır
Bu durum ahlaksız patronları ödüllendirmektir.
Kemal Zorlu, MZHLD hisselerini , Semra Zorlu’ya devretmiş. (Eşine devretmiş yani)
Eplas hisselerini ise kime devrettiğinin açıklaması henüz gelmedi.
Bana bu devirler sanki miras paylaşımı gibi geldi, eplasları da kızıyla oğluna vermiş olabilir, ileride vergilerle uğraşacaklarına şimdi vergisiz mirasını dağıttı.
SM-G990E cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yaş ilerlediğinde, artık evlatlar para para diye sıkıştırmaya başlarlar.
Ya mirası paylaştır yada kime ne vereceksen işaret et "imasında" bulunurlar.
Şayet konu miras ise aile içi meseledir umarım kendi iç meseleleri yüzünden yatırımcıyı perişan etmezler.
Ancak "kap" haberine bakıldığında "satış" ibaresi bulunuyor.
Böyle güce aşık " narsist " kişilikler kolay kolay sahneden inmezler. Bu insanlar için Sahne demek "mermere" isimlerini yazdırmaktan başka iniş yolunun olmadığı bir alandır. Böyle havalı takılan insanlar kenarı geçmezler. Hele hele yaşı ilerlemiş tabancısı atmamaya başlamış erkeklerin ölümü demektir.
Erkekler 55 yaşından sonra paraya düşer. Kaybettiği ereksiyonunu kazandığı para ile tatmin etmenin yollarını arar.
Hidayete erip, dünya oyun ve eğlenceden ibarettir ayetine denk gelmiş, tövbe kapısını aşındırmaya niyetlenmiş ise bir şey diyemem.
Bakalım hepsini göreceğiz. Bugün cuma günü. Mübarek bir gün. Hakkımızdan Allah hayırlı olanı iyi olanı nasip etsin.
Semra giderse once..:))) Başka birşey vardır.
Hayırdır gömümü arıyorsunuz millet?????
Bu başlığı şu anda 71 kişi okumaktadır. (5 üye ve 66 ziyaretçi)
goncarov, ikibiniki, Kbayer1, long-suffering, MeKeULU
miras devrimi yoksa satışmı , kap a göre 8.5 tl den satmış , Semra hanım o kadar parayı ödedimi gerçekten , yoksa koray yılmaz ve murat aksaç ikilisi gene gelecekmi ?
Eplas hisselerini kime sattı belli değil.
Halen haber düşmedi.
devre kesici geldi gene ,