Sn Zdx&Lunar Soul
Ne demek istediğimi anladınız mı şimdi.. Film bu kadar basit çekiliyor ve dönüyor kaldı ki Goldman Sachs yeni varant ihracına hazırlansa dahi.(Ünlü üzerinden). Trend bu tür operasyonlara çok açık. SASA yı ne hale getirdiler yahu..
Printable View
Sn Zdx&Lunar Soul
Ne demek istediğimi anladınız mı şimdi.. Film bu kadar basit çekiliyor ve dönüyor kaldı ki Goldman Sachs yeni varant ihracına hazırlansa dahi.(Ünlü üzerinden). Trend bu tür operasyonlara çok açık. SASA yı ne hale getirdiler yahu..
Ne mal kapatıyor BofA kardeşimiz. Borsa Mersin e BofA ASELS de tersine. Bak seeennn.... Şu an itibarı ile 6.1 mlyn.. Vah vah vah.. Demek ki iyi bir yerlerden birilerine kaktıracak ya da bir şeyleri sigortalamak için alıyor.. Ne dersiniz hangisi sizce ????
Kasim 2022 yili ittibari ile aylik %32 yillik %36 artisla ihracaatini en cok artiran Savunma sektoru oldu.
Boylece savunma sektoru Toplam ihracaataki payi %1.6 dan %2.2 ye cikti..
5-6 yil sonra savunma sektorunun ulke ihracati icinde toplam payinin %8-%10 arasina ulasacagini dusunuyorum.
Tek sektorde faaliyet gosteren Baykar firmasinin yillik ihracati 1 milyar dolari gecmis durumda. Ondan fazla sektor ve segmentte faaliyet gosteren Aselsanin 1 milyarlik ihracaat sinirini en gec 3-4 yil sonra cok rahat asacagini dusunuyorum.
Bu arada Aselsan'in piyasa degeri Hektasi daha yeni gecti. Su anda Sasa piyasa degerinin %30 civari ile islem goruyor.
.
Sanirim Aselsan piyasa degeri asiri derecede sismis ve balonlasmis durumda. (!!)
Artik Aselsani satip 40-50 pd/dd ile islem goren ve gelecegin gelecegini satin alan tarikat hisselerine gececegim. (!!)
:))
Herkese Bol Kazanclar.
Son andaki satışın sebebi ne ola ki...
ASELSAN yabancı oranı 2 Aralık 2022 % 27,83. 1 Aralık 2022 % 26,97.
Fark % 0,86. Hisse kapanış fiyatı: 47,04 TL (Kaynak İş Yatırım).
Sabır acı kökleri, fakat çok tatlı meyveleri olan bir ağaçtır
Geçen hafta ve bu hafta borsada yaşanan panik durumunun sebebi,
Bana göre Suriye'de beklenen muhtemel bir kara harekatının ABD ile olan muzakere, anlaşmazsızlık veya gerginliğinin piyasayaya yansıması. Bu gerginlik ne kadar uzun sürerse piyasada öyle gerilir.
Hafta sonu kara harekatı bekliyordum ancak gerçekleşmedi, gerginlik devam ettikçe piyasa her geçen gün geri gelecektir.
Harekat planı devreye girmesi yada iptal edilmesi durumunda piyasa kendini bulacaktır. Bence Harekat en nihayetinde piyasaya olumlu yansııyacaktır.
Bence uzaktan yakından hiç alakası yok. Kara harekatının olmaması gibi bir durum söz konusu olamaz.Madem öyle planınızı buna göre yaparsınız.
5 kuruşluk kademeler hayırlı olsun
Geri gelmeden 10 kuruşluklara devam
CPH1951 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bugün ASELSANa yaklaşık 47 ortalama ile bir miktar giriş yaptım savunma sanayi şirketlerinin döneminin başladığını düşünüyorum.
ASELSAN yabancı oranı 2 Aralık 2022 % 27,83. 5 Aralık 2022 % 26,73.
Fark % -1,10. Hisse kapanış fiyatı: 49,78 TL (Kaynak İş Yatırım).
Sabır acı kökleri, fakat çok tatlı meyveleri olan bir ağaçtır
Varlık fonu kardemirde yaptığı gibi Aselsan da da hisse alımı yapabilir mi acaba ?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
50 üzeri 0.5 lik kademe yakışıyor sana hadi naz etme üzme beni :)
Rüya bittimi ?, dream is over ?, Varlık fonu neden krdma aldı bunu almadı ? ,
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
BofA bugün ipini çekti yine kağıdın. Yukarı sürüp sürüp 5 mlyn lotu şu ana kadar giydirdi yakışanlara..
Bir 4 mlyn daha beklemede bakalım onu ne zaman verecek ??
BofA bugün SİSE TUPRS BİMAS KOZAL SAHOL alıp ASELS ENKAİ KRDMD THYAO EREGL satıyor,
https://i.hizliresim.com/d60r71h.PNG
Beyler burada şunu gördüm bofa yi çok fazla umursuyorsunuz.
Bırakın ne yaparsa yapsın bofa, o bir rüzgar, basınç nerede fazla ise az olan tarafa doğru akar durur. Siz yüksek basıncın nerede olduğunu bulun o zaten sizin uçurtmanizi yükseltir.
Bu nedenle eko psike eğer beni kirmazsa artık yabancı oranını artsa yada azalsadabu başlığa atmamasini rica etsem ve beni kirmazsa sevinirim. Gerçek iş yapalım dolu işler yapalım.
Hisseyi yeni yeni araştırmaya başlıyorum yakında araştırmalarımi yapıp burada paylaşmaya başlarım. Şimdiden herkese hayırlı kazançlar.
Buradayım çünkü savunma ve bankacılık hisselerinin artık amiral gemisi olacağını düşünüyorum.en son assolistler çıkar sahneye
Bazen bıyıklarını kesıyor tanınmamak ıcın
svg
Eğer böyle büyük bir kağıtta tahta yapıcı sadece bir tane kurum kullanıyor ise ondan tahta yapıcı değil ufacık bir tahta kurdu olur. Arada can sıkıcı işler yapan çıtır çıtır ses çıkartıp hafif talaş çıkartan ve onla beslenen ufacık bir tahta kurdu
Ya tüm araci kurumları inceleyin (ki o bile böyle bir tahta da yetmez) yada hiç aldırış etmeyin bofa ya.
Teşekkürler sayın eko-psike sağolun beni kirmadiginiz için, bende bu hafta sonu faaliyet raporunu tamamen bir göz atayım. Açıkçası asels i neredeyse hiç tanımıyorum. Şu an miktarım az, ama elimi çoğaltacaksam neyi aldığımı ve niye aldığımi bilmem lazım. Savunma sanayiye güveniyorum ama spesifik olarak asels i incelemek istiyorum.
https://i.hizliresim.com/m3f4mdw.jpg
Sn. Eko-Psike, Bende günlük yabancı takasının paylaşmanın gerekli olduğunu düşünmüyorum......Belki aylık yada dönemsel olabilir....
Yukarda Bist100 ile Yabancı Takas grafiği var.....İkisinin parellel yönde gitmesi gerekirken, biri atmosferi diğeride mağmaya deliyor..
Aynı anda attık galiba sayın lunar :)
Bakalım bu güzel haberi asels nasil karşılayacak.
https://www.pusulahaber.com.tr/asels...e-1706676h.htm
ASELSAN VE TUSAŞ LİSTEDE
Listede Türkiye’den ASELSAN 56’ncı sırada, Türk Havacılık ve Uzay Sanayii de (TUSAŞ) 84’üncü sırada yer aldı. 2021 yılında ilk 100’de yer alan iki Türk şirketi olan ASELSAN ve Türk Havacılık ve Uzay, birlikte toplam 3.4 milyar dolarlık silah satışı gerçekleştirdi. ASELSAN’ın silah satışları 2020 yılına göre yüzde 6 artarak 2.16 milyar dolar olurken TUSAŞ'ın satışları 1,2 milyar dolar olarak gerçekleşti.