Tl mi dolar mi? fast ile anında gecer karşıya 20k.
Hsbc kkm %34 faizle 1 milyon 215 bin az önce bağladım , kalan 600 bin liramla borsada al-sata devam edicem...
Kemal Derviş vefat etmiş
Denzibank KKM %30
Az önce Akbanktaydım, opsiyonlu/primli DDKM için oran sordum %13.5 TL faizi, %4 ek prim dedi, prim vade sonunda.
Daha yüksek veren bankalar olduğunu söyleyince, sistemden kontrol etti bir süre, %13.5 TL faizi, %14-16 da prim, prim vade sonunda.
25.000 dolar alt limit 25.000 dolara %13.5 TL, %14 dolar opsiyonu, vade sonunda, %16 için de 500 K gerekli dedi.
1 saate yakın zamanda geçti.
MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tl idi ama 20 dakikayı çok geçti.20 dakika nedir elektronik transferde.Hangi çağdayız.Her başvurana bankacılık lisansı verirsen ceremesini halk çeker.
Odea KKM %34
TCMB ‘ nin kasa swap harici - 70 milyar dolara kadar düşmüş altınları da satmalarına rağmen
Akbank KKM 29.5 diyor.. Ama geçen hafta %37 ler verilmiş..
Yapı kredi size özel mevduat klasik tl mevduat 29.75
Elimde kısa vade acil ihtiyaç için tuttuğum TL leride yabancı hisse senedi fonlarına gömdüm..14 mayıstan sonra uç kuruş da olsa pul olma ihtimali var a.q
Yav bu forumda en üstte parti reklamlarında memet bahçeli’nin fotoğrafı duruyor 1 aydır sadece bende mi görünüyor
Her gördüğümde
“paranı faize koyarken yakaladım seni “
der gibi olan bakışları korkutuyor.
:he:
https://twitter.com/patronlar/status...N7bcsaE4g&s=19
1 milyon iyice ayağa düşmüş
Allah rızası için şunu üzerine 2 kürek toprak atında mevta olduğunun farkına varsın.
The Walking Dead gibi geziyor ortalıklarda.
Ykb yarın öğleden sonra gel dedi 70 bin dolaresi hazır edecekmiş.bizde Antep kasaya koyacaz.. ytd
3 gün valorlu yabancı bazı fonları satış verdim Perşembe itibarıyla likit TL olarak izleyeceğim piyasayi
Fx ten dolar aldın.
Para lazım oldu satacaksın.
Banka 19.50 den alıyor.
Serbest piyasa 20.50 den alıyor.
Bankaya 19.50 den 50 bin doları bankaya verirsen NET 50 BİN TL ZARAR.
Ne yapman lazım?
Döviz bürosuna Swift yapsan ne zaman geçeceği belli değil.
Ertesi gün de geçebiliyor.
Artı iki banka bir masraf kesmese bile muhabir banka mutlaka kesiyor.
Eski yöntemle, 2023 yılında parayı yüklenip döviz bürosuna elden götürmek zorundasın.
Bunda da 1990 lara geri döndük.
Oynak ve riskli piyaslarda herdaim ve her kalemde likit kalinir , gidişata göre yatırım yapılır ,bugün borsa bankalar şahlandı ,bazıları tercihlerini yapmaya başladılar şimdiden
Önerin varmı? Anında bozacağın hesaba hemen geçecek tarzda.Talimat verip sonraki günden fiyatlama vs olmayanından.
Yaşlı teyzeler bile kkm yaptı uzun vadeli tahvil işi biraz sıkar
Bu toplam seçmen sayısındaki KKM yapanların oranı ile ilgili bir konu.
KKM yi tasfiye edildiğinde getirilen oy ile bundan olumsuz etkilenecek ve gidecek oy sayısına göre karar verilir.
KKM yi tasfiye etmek için çok yüksek faiz versen, bu iktidarın baştan beri söyledikleri ile çok ters düşer, bu durumda daha fazla oy kaybını getirebilir.
Peki KKM nasıl tasfiye edilir? Muhalefetten hiç başka bir çözüm önerisi duydunuz mu?