Elektriğe zam gelmeyince senin elektriğin kablosunu kestiler bedavaya düşmüş bir iki ay daha sabredin parayı bulunca geliyorum borsaya. Şimdi dikerler diye giremiyorum. Borsadan elektrik aldım mi burdayım
Printable View
Bu ne mesajı oluyor piyasalara
https://i.hizliresim.com/qi2cfln.png
Dolara biri sağlam dürttü:)
Helal olsun dostlarıma seçimlerdeki sürprizden sonra doları da madara edecekler gibi!Dolarda da her şey güzel olacak:)
Emekliye 10000 tl seyyanemn zam.
Şerroyu 2-3 gün bile böyle düşük tutamazlar.
Eğer tutarlarsa DDKKM sahipleri vade sonlarında döviz varlıklarını artırmış olurlar.
Buna da izin vermezler.
En geç Çarşambaya 32,50’ler görürüz.
Minimum.
Borsayı bırakmadan önce bir abi 50 bin TL ile 1 milyon hacim yapıp para kazanamazsın dedi. Ben o dönemde ortalama günde %2-3 alıyordum. İddiaya girdik. Ekstreleri attım sözünü tuttu şimdilik bir engelli kızımıza her ay yardım ediyor. Haziran gibi borsaya dönmeyi planlıyorum. Şuan kağıt bakıyorum.
Paskalya tatili .!!!
Yurtdışı kapalı.!!!
Kendime masallar.!!
Masallar dünyası.!!!
Yabancı gelmiyor seçim sonuçları çok kötü geldi faizler arşa çıkmış yerlinin döviz satmasından başka çıkış yolları yok ancak bu şekilde rezervleri biraz doldurup faizde gevşemeye gidebilirler bunun içinde x deki algıcı ekonomistlerle birlikte panikletme peşindeler - 75 milyar dolarla cengaverlik peşindeler
SEPA nedir.?????
Avrupa genelinde birleşik ödeme işlemleri
SEPA (Single Euro Payments Area = Birleşik Euro Ödeme İşlemleri Alanı) dahilindeki tüm Euro havale ve otomatik ödemeleri Avrupa genelindeki birleşik SEPA ödeme işlemleri uyarınca gerçekleşir.!!!
Kendime masallar.!!
Masallar dünyası.!!!
https://www.payporter.com.tr/sepa-sistemi-nedir/
Kendime masallar.!!
Masallar dünyası.!!!
Ben bir keresinde kumarhaneye gittim gördüm. Öyle bir kata var ki herşeyini kaybetmek parasına bir kağıda oynayabiliyor. Diyor ki zaten kaybedecek neyim kaldı bu kafada bunlar. Her şey algı hayal. Daha doğrusu RTE nin ne karar vereceği belli değil. Bugün en azından sigara ve alkol ürünlerine zam gelmesi gerekirdi o bile yok. Ben RTE nin yerine Naci Ağbal gibi birini getirip daha yavaş reçeteye geçeceğini düşünüyorum kara şimşek almadan verme derdinde
ABD nin iki dönem önce ki Fed başkanı Bernarke ABD de finansal kriz çıktığında o çöpleri alıp piyasayı canlandırıp kurtardı. Bizde de Bilge Yılmaz var onun kafa da zehir gibi maşallah. Piyasaya verdiğin parayı kontrol edebilmen önemli. Eğer o parayı bir kaç döngü sağladıktan sonra çekersen faydası olur. Bizim ki ne yaptı verdi parayı verdi parayi. Bu paraya nereye kime gidiyor hiç takip etmedi. Şimdi de ara ki bulasın parayı. Bakın kovid döneminde devletin tüm gideri 800-900 milyar TL. Bugün o kadar vergiye rağmen 11 trilyon gider var. Bu bile enflasyonu gösteriyor. Resmi enflasyon bunun yarısı. Nereden buldun yasasını da kaldıran akp hadi bakalım ayıklasın pirincin taşını.
Bir işletme açılırken ya da devam ederken üç tane faaliyet alanı seçebilir. Adamlar %18-20 lik KDV li ürün satıyor normalde adam müşteriye kestiği fişte %1 KDV li ekmek çıkışı var. Bunun gibi bir çok örnek var. Herkes deli gibi vergi kaçırıp sebepsiz zenginliğe sahip oluyor. 20 bin TL günlük ciro yapan biri sadece günlük 3 bin KDV den kazanıyor. Yani şuan üç harfliler haricinde KDV de in cin top oynuyor. Ne hikmetse herkes sadece ekmek yiyor.
Emekliye 10000 tl seyyanen zam.
RTE bir ay sonra ABD ye gidiyor. Seçim yenilgisi sonrası ABD nin tutumu da değişebilir.
Sadece erken secim de degil, dustuklerinde Yuce Divan' gitmezlerse bu ulusun ici sogumaz.
Emekliye 10000 tl seyyanen zam.
Yaparsa Reis yapar :ok:
https://youtube.com/shorts/A5exoY4vT...LhsVhTVIp8QVnC
https://m.youtube.com/watch?v=hjcf1UzkjKg
Kendime masallar.!!!
Masallar dünyası.!!!
Oku araştır.!!!
Bizimle iletişime geçin
Türkiye’nin her noktasından iletişim merkezi numaramız olan 0850 811 00 77‘i alan kodu çevirmeden, yurt dışında ise +90 850 811 00 77‘i arayarak, bizlere ulaşabilirsiniz.
Beleşe isteme.!!
Herşeyi.!!
Kendime masallar.!!
Masallar dünyası.!!