ekran açıksa tabanda kaç lot var yaz, fikrimi yazayım :)
üşenip ekranı açmadım :)
Printable View
Piyasa Gündem ✰
@PiyasaTurkiye
·
4d
AKP Genel Başkanvekili Mustafa Elitaş:
"Cumhurbaşkanımız boykot çağrısı ile “fiyatının çok yükseldiğini düşündüğünüz bir ürün varsa, onun alışını erteleyin†demek istedi."
bak bunuda satın almalı badem bofası bunlar önemli haberler
Susun kibir konuşuyor... Konuş kibir...
Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
yalanı diline dolama o zaman
önder olarak turizm bakanını neden kabul ediyorsun
firma izin almak için itfaiyeden rapor istemiş onlarda vermiş
otel değil orada açılmak istenen cafe
yangın çıkan terle alakası yok
öncesinde otel talep etmiş aralıkta onay verilmeyince dilekçeyi geri çekip gitmiş turizm bakanlığının gösterdiği firmadan denetim raporu almış
Geçen sene yeni arzlardan ekmek vardı ücbeş tavan neyim oluyordu bu sene arzlar sıkıntılı 1 tavan bile yapamıyor
PİLİÇ TIRLARIYLA CENAZELERİ TAŞIMAK...
https://onedio.com/haber/cenazeleri-...su-kim-1271281
https://x.com/tanjuozcanchp/status/1882050957246447948
apka bak bide bunu dinle.
senin aslında sıkıntın Bolu belediye başkanının suriyeliler ile ilgili konuşmalarından dolayı kin duymandan , 78 kişinin öldüğü olayı evirip çevirip oraya getiriyorsun yazılarında,aslında bir çok yazı var ama işine geleni okumuşun anlaşılan.
abka sen arada git gökçeğin dinozorlarını ve fişkiyelerini izle. keyfin yerine gelsin hadi bakam.
snra akşama hacı abilerin halk ekmek kuyruna bak. soğukta.
çöpü neyim bakacağına önüne bak .. :he:
Sakın, kızgın sinirli ve moral bozukken asla işlem yabma
Nassa borsada fırsatlar hiç bitmiyor, hergün para dağıtıyorlar burda :yahoo:
Du senin önce moralini yükselteyim :he:
https://youtu.be/Jttb-2X9zgo?si=VUNZZAl93Ch_nn00
Özel Hastanesi olandan sağlık bakanı, Otelleri olan bu işlerde eli olan adamdan Turizm bakanı yaparsan ,
geçen gördük özel hastanelerde yeni doğan çocuklar üzerinden neler yaşanmış, şimdide Turizm bölgesi ilan edilmiş il özel idareye bağlı bir köyde yaşananlar.
70 kişi ölmüş.Zaten TURİZM BAKANI istifa etmeli...BOLU BELEDİYE BAŞKANI DA istifa etmeli.
Turizm bakanı bu olayda MASUM değil.Benim anladığım 2 tarafında çok ciddi sorumsuzluğu var.
Her cenah kendi tarafını masum göstermek istiyor..
Bence hiçbirisi görevden alınmayacak-istifa olmayacak( BİZİM ÖYLE ADETİMİZ YOK :( ).Özellikle TURİZM BAKANININ alınacağını hiç sanmam.300 den fazla kişi 2014 te maden kazasında öldü.Bakan istifa etmedi.
x100 de 30 dklık düşeni kıran çizginin hala yukarısında fiyat.
viopa basıyorlar ama.. bakam faiz kararından ne çıkacak.
:drunk:
Bedelli askerlik yerleri belli olmuş,
aselsn gider mi bu haberle :)
Bomba atılsa otele bu olmaz
Yanıcı maddeler mi var otellerde
Özellikle sağlık alanında yolsuzluk suistimal önlenemez ve çok ciddi soygun yeri. Dünyanın en kaliteli protezini platin atel vidaları yapsan Dr ben bunu beğenmedim takmam der. Niye medikalden kesilen faturanın %25-40 arasını keş alırken bunu kabul etmez. Bu çok nadiren dürüst temiz bir kaç Dr haricinde %95 oranındaki yaygın. Bunlar beş TL lik malzemesi devlete 95 TL ye kakalattırıyor hem hastanın sağlığına ile oynuyorlar. Ha bu işi böyle yapıp ayakta kalan medikal de yok ABD li firma kendi şirketini kurdu aracı yok battı. 5 TL lik malı 95 e satınca Dr un komisyonu KDV vergi den sonra para kalmıyor.
Ben o suçlu bu suçlu bilmemde...
Eğer tanju başkan suçlu olsaydı çoktan boy boy yandaşlara haberler yaptırılıp...
Savcılara talimat gidip tutuklanıp mahkeme kurulmuştu...
Hatta hüküm verilip idam sehpasına çıkarılıp sandalyeye vurulmuştu...
Bizde bugün helvasını yiyor olurduk...
Yandaş trollerin top çevirme çabası turizm bakanının gtünü kurtarmak...
ama bu iş yine tanjuya kalır...onların yağ gibi suyun üstüne çıkma yetenekleri var...
otelin içini gördünüzse neden hızlı yandığını anlarsınız
otelin neredeyse tüm odalarının duvarları ahşap yerlerin tamamına yakını laminnt
restoran ve lobi komple ahşap kaplama
yatakları ve perdeleride düşününce
birde mutfakta çıkan yangın yağları parlatınca esinti ile berabe ro yangın kiriş ve kolonlardaki demiri bile eritir
otel duvarları içerisinin şömine gibi yanmasına neden olmuş
Demokrasilerde istifa kültürü vardır...Biz 3. dünya ülkesiyiz bunu kabul edin...
Bizde göreve getirilirsin görevden alınırsın...
Efendin ne derse o olur senin bunun dışında tasarruf yetkin yoktur...
yahu bırakın oteli..
deprem oldu.. bu zamana kadar toplanan deprem vergilerinin nereye gittiğini şimşek kendisi ağzıyla söyledi yahu.
ölen tonla insan..
hala barakada yatanlar var.
bir kişi istifa ettimi..
kimse istifa falan etmez.
maden kazaları vs ekle... denetimsizlik... kokuşmuşluk.
bitmiş ülke
:drunk:
AKP'li 22 yılda 24 facia, 54 bin 780 ölü: Sıfır istifa!
Üniversite öğrencisiyken bir kez Antalya'nın otelinde çalıştım komi olarak başladım. Bir ay geçmeden bütün komiler bulaşıkçılar kaçtı gece şef oldum. Bulaşık makinesi bozuldu gece. 800 kişilik tabak bardak çatal bıçak kaşık nasıl yıkanır makine olmadan. Müdür bunların hepsini yıka sana bir maaş dedi. Ben de 800 kişilik bulaşığı bahçe sular gibi bir metod ile yıkadım kuruladım sabaha kadar. O kaçıştan sonra maaş da vermediler 3,5 ay maaş alamadım. En az 5 maaş da gece yaptığım ekstralar için söz verdiler onu hiç alamadım zar zor Kasım da okuldan tanıdığım bir Dr sayesinde kurtuldum.
Depremde en az 100 bin kişi kayıp onu da yazın bir kenara.
cok kotu kufur edesim var
akbank teorik 69.55
islem gordugu fiyat 69.30
dun niye teorigin uzerinde islem goruyordun .e......... ....... :)
ustune birde dun shortlari kapattigim yerden sat verdi :vk:
https://prnt.sc/M25XLwWGbF2n