Yok vallahi, her fırsatta satıyorlar, alıcı gelmediği içinde alttan yerine koyarak işlem yaratıyorlar.
Printable View
Yok vallahi, her fırsatta satıyorlar, alıcı gelmediği içinde alttan yerine koyarak işlem yaratıyorlar.
Birde karanlık odada çakarlar şimdi... Hoooppppp 97....
Piyasalar müsaade ederse hak ettiği yerlere varır, dökme devam ediyor belkide azaldı kyler ytd
SM-J810F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
96.6 dan almaya başladım
bakalım patron alıma devam edecekmi ama bazı kağıtlar alım için çok uygun yere geldi
7 ayda aldığımızı göz açayip kapatana kadar 3 günde geri verdik ..sabiha gökcen iç hatlar sabaha kadar kapalı, pistten çıkan uçak yüzünden bu da istanbul havalimanina yarar ve çelebiye, pegasus gözden düşer biraz bu gün bayağı ıslıklı protesto olmuş ,,istanbul havalimani daha güvenli bu vesile ile çoğu yolcu bundan sonra tercihini çelebinin islettigi yeni havalimanını tercih edecek...
1 ay öncesine göre piyasa değerinin 4/1 i eridi, kül oldu ,, buyrun Çelebi Havacılık Holding endeksin 92.00-93.00 olduğu değere 7-8 ay önceki 97.000 seviyesinin altına indi, bedavadan toplayabilirsiniz hissenizi , sizindir :(
anlamak gerçekten zor adamlar kaç ay evvel 100 liradan 240bin lot ..faize koysa daha çok kazanırdı kimler mal sahibi ufak ufak alıyorum ..philip kapital gitti citi 1 haftada 23 bimn lot çıkıyor ilginç belki blanço kötü gelecek bir sitede yazmıştı işci cıkarıyor işler beklendiği gibi gitmiyor demiş şirket yöneticileri bunu yazdığında 115 lerdeydi uyanamadık kısmet artık
yazın bir yere dün pegasusun hava limanı komple kapandı , ek seferler kondu Çelebinin işlettiği İstanbul Hava Limanına genede bu gün piyasa toparlar Hatta Pegasus Artı bile kapatabilir.endekste artı kapatabilir ama Çelebiyi %1 den fazla %2 ye yakın negatif kapattırırlar görürsünüz..bence açıklamıyorlar ama şirkette bir şeyler dönüyor . bir şeylerin peşinde sahipleri .
ben satış olur dedim ünlüde takas 2491 mil lot duruyor bunu satarak ortak gelir dedim ama bişi yok...takaslarda citi yabancı devamlı düşüyor herneyse eskiye nazaran biraz daha fazla lotum oldu kısmet artık115 lerden alanlar herhalde ky değildir çelebi düşünsün
imza ne oldu acaba ?
Borsa yarin sert yukari açacak gaplı en az %2 primli görecegiz bakalim sebepsiz yere %20 düşen celebiyi yarin en az %5 yapmaz ise adidir..
92 lere gelir diye düşünüyordum 95 lere kadar geldi demek ki taban fiyatı yükselmiş bu da iyi bir şey. Yarın 100 üstü hareketlerine devam etmeli ytd
bütün kağıtlar 3-5 katına çıktı 2019'da kardeş , çelebi aylardır sürünüyor, BU GÜN BİLE %5 PRİMLİ ÇOĞU KAĞIT , Çelebi gene sürünüyor,,yüzsüz bunlar maalesef .. tık yok .. emin ol bu gün Thyao, pegasus tavan yapsa bu gene sürünür, o değilde Kamil Koç'u sattılar dünya paraya, onu ne yaptılar acaba Çelebi ye kullanmadılar çünkü ??
Çelebiyi 17 li fiyatlardan beri bilirim çok değisken bir hissedir çok kötü yapar insanı fakat zaman gelir nasıl hareketlendiğini bile anlayamassın tam bir yatırım hissesi ytd
Benim dediğim normal koşullarda 2003 yıllarindaki 17 li fiyat
2003 veya 2004 yılları gibi hatırlıyorum
bana göre Çelebi nin bu ortamda en az 134-150 arası olması gerekirdi, beceremediler , Geri alımı bile beceremediler, kaç tane geri alım yapılan şirket var %30 %40 yukarı atmış kendini,, bunlar 2019 ta çeviremediler Çelebi yi, 120.00 den sert düşüsün altında da muhtemelen iyi bir bilanço açıklayamayacakları beklentisi varr..bence de öyle ,, umarım 2020 güzel olur, PEgasus 2019 ta %300 ten fazla yaptı ,,
Firma 3 yıldır sürekli geri alım yaptı, piyasadaki serbest dolaşımdaki hisseleri topladı ve fiyatını arttırdı. Sanırım siz o zamanları kaçırdınız.
Thy/pgsus/Doco olmayabilir, olmak zorunda da değil. Son 7-8 yıllık geçmişine bakmanızı tavsiye ederim.
Borsa'da ancak temettü veren hisseler uzun vadeli beklerseniz kazandırır...
3 YIL DEĞİL 2018 ekimde başladı,1 yıl 3 ay önce,,,ondan önce geri alımı yok, en son 7 ay önce özel emirle 240.000 lot aldı 100.00 den endeks o zaman 94.000 idi şu an endeks 116.000 de Çelebi gene 100.00 de ,, sebep bilançosu başka bir izahatı yok.,
bu arada dünden beri Garanti çıldırdı ..
Sabır eden kazanır hisseniz yatırıma müsaitse sorun olmaz elbet hak ettiği yeri bulacaktır ytd
borsada genele yayılan sert bir alım var %4 a yakın endeks yükselişte 117.000 ' dayandı , Çelebi nasibini alamadı maalesef , yatırımcı korkuyor ,Çelebi ye yanaşmıyor, haklı adamlar 7 ayda defalarca hep aynı hareketi yaptırdılar, bunun sonucu yatırımcı gelmiyor ,yabancı zaten çelebi almıyor,,İYİ BİR HABER ŞART,,
artık bende uyandım aldıklarımı sattım bekleyip tekrar alacam
Borsa 120.000 e gidip rekor kıracak , çelebi tekrar 7 ay öncesine 97.00 ye gelicek , birazdan 100.00 ün altına inecek satış başladı :)
Bende çoğunu sattım 100.50 den ... el altından ne operasyon var ama :)
99.75 e alış yazdım
meril abla 9000 lot sattı 3 gündür satıyor
aferin artık öğrendim al sat
eksiye düşerrrrrrr 99,50 ye indi ..
Yo 91 e satış yazdım gelir oraya tahminim
101 olacak
şöyle genele baktım da bütün şirketler %5 %10 yapmış ya gerçi borsa da %4.1 yapmış olağanüstü bir gündü, bi ara sanki bütün şirketler tavan yapacak gibi hareket etti ,,Çelebi her zaman ki çelebi zaten :) yarın borsaya hafif bir kar satışı gelir Çelebi gene apar topar en önde düşer başa gelir.
Aslında bunda bişi var ama hayırlısı bu kadar germelerinin sebebi vardır gorecez
Vay ve meri 18104; deuche 2200; ünlü 1453 lot satmış
bugün gidecek gibi alışlara kuvvetli lot koymuş 103.9 a 3877 lot eğer çekmezse tabi
dün 101 satamadım bugün 103 sattım bekliyim bakalım