Kurtarmışsın malı alışta kapadı çünkü:)))
Printable View
Kurtarmışsın malı alışta kapadı çünkü:)))
Ne yazan var ne cizen kimse kapmadi daha ne bekliyon be ada..
bu tahtadakiler gerçek yatırımcı al kenara at cinsinden..............
dun 450 ye veriyordun al 470 den sat............. :)))
Ehhh o zaman sen de bucim (in amansız hastalığına tutulmuşsun demek) li olmuşsun..........
Pardon anladim
Zaman akıp gider bir bakmışsın 10 sene olmuş bir arpa yol olmamış...[emoji4]
Omur torpusu bu
https://invst.ly/6xe7s
İ.T roket veya kazık hazırlamış şemsiyemizde iyi görünüyor..?
şimdi hisse roket,mi olacak kazık,mı olacak ....:kahkah:
roket olması dilegiyle..bol şanslar
I.t.kagit gidiyo uyuyon galiba.
Tahtayı manipüle etmek bu değilse nedir? Gedik philip e veriyor oda geri veriyor hacim yapıyorlar
Hatırladığım kadarıyla 2010 yılında yine böyle bir perşembe günü kıpır,kıpırdı :ok: ertesi gün yani cuma günü tavan yapmıştı. ama tavan kapatmamıştı.:one: tarih tekerrürden ibarettir. en son gördüğüm tavan oydu başkada tavan yaptığını görmedim. umarım hep birlikte tavanlar yaşarız iki, üç tavan bizi kurtarmaz:bravo:
''Yatırım tavsiyesi değildir.''
Tavan yapmak onlar için iş değilki...... kaldıki 1 ay önce 15x centti su an 14x cent yani fiyat dolar olarak bedava tavan olsada satsam diyen den bile bedavaya kapmış olacaklar....ve yine kendileri haric tavandan olsa olsa 100 150 bin lot gelir satıs oda bu olçüde bir şirket için nedirki?
Takas olan varmi dostlar.
Gidiyozmu bu gun arkadaslar
3 aylık takaslarda belirgin olan 3 kurum (onada ne kadar belirgin dersen) finansman 240 bin global 151 bin unlu 60 bin gerçi bu kadar sığ ve toplanılmış tahtada başkada bir sey beklemek helede bu kadar yatayken hayal olur ama işte 3 ayda değişmiş belirgin kurumlar bunlar
gitmezmiyiz HEDEFFFFFF 5550 Lİİİİİİİİİ :)))))
kızıl elma 1.33 eurocent............... 90 haftalık ağırlıklı Euro bazlı ortalaması ........................ yada 1.54 usdcent.......... TL bazlı 90 haftalık ortalamanın ustunde olduğumuz için onu yazmıyorum merak eden varsa oda 5360 civarı...........
2018 yılı Ocak ayında madencilik ve taşocakçılığı sektörü endeksi bir önceki yılın aynı ayına göre %22,9
Genemi algulum ver gulum
Bu seviyelerde oyle olacak...... kim ne aldıkı satsın 3 4 kademede
Koop.artik.
Bugun kesin tavan.
Hemde iki tavan [emoji4]
16.00 plakaya kadar gider bu
Fiyat beklentim elimdeki lot sayısıyla aynı diyorsun:)))
bu rodanın ikinci taksidi mart ayında mıydı eyer öyle ise ilk çeyrek zarar açıklama olayı var sanırsam geri taksitler 6 ayda 1 idi