Hacimli yükselmesi avantajdır.
Printable View
Sayin Burak17 1.34 uzerine atti sayilir.Bedelli aciklamasi yakindir gari... Bu borc neyle odenecek 😅
Niyetleri akibetleri olur...inşallah.
Saygilar.
LG-D802 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
KAP: [BSOKE IHEVA MERKO METRO MTRYO VAKBN ] KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU Kamuyu Aydınlatma Platformu Duyurusu
Orjinal Link:
https://www.kap.org.tr/Bildirim/803121
İsmail abimiz kendini çok uyanık sanıyorsun ama değilsin ben ne yaptığını çok iyi anlıyorum-biliyorum.Bu tecrübe çünkü.Kitaplarda yazmaz.Ne diyeyim hayırlı işler.Niyetin ne ise akıbetin o olsun.Burada moda bu çünkü.
Ne anlam çıkardınız bu bildirimden. Ben akıl sır erdiremiyorum bunların yaptıklarına
MI 5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yatirimci payini %5 in altina dusurunce kap dan aciklama yapiyor.
Bu bir zorunluluktur. Siz bu bildirime yorum yapan uyenin ne demek istedigini anladinizmi? Bence sorulmasi gereken bu. Bi gizem bi gizem ..... Yatirimci mali patronun kucagina birakiverdi herhalde....
Hakli....yetti gari demistir.
Yatirimcisini sogusleyen bu imtiyazlilarin elinde patlar insallah.
Niyetleri akibetleri olsun.
Gizemli konuşmalar ama ben bişey anlamadım.
Hayır sorulması gereken soru bunca yıllık bir borsacısın seçenekleri masaya yatırırken diğer topicde yazdıkların?Eğer harbiden seçenekler o yazdıkların ile sınırlı ise İnşallah en kısa sürede bir torun sahibi olup bu işlerden emekli olursun.Gizeme gelince senlik bir gizem kesinlikle olmamalı o yazıda.
Yok ama ha ben bu kadarını biliyorum gerisini yaz dersen Yarın cuma namazının peşine 10 tane fakirin karnını öyle simitle değil güzel bir yemekle doyur bir de burada başta ben olmak üzere haksız eleştirdiğin kişilerden özür dile helallik iste yazıcam.Şimdi büyüğümsün hürmetler ediyorum sana.
Lunar hocam iki yıla yakın bu hissedeyim. Hisse neredeyse üçte birine düştü ve sizde hep bir gizem valla kusura bakmayın eskisi kadar inandırıcılığınız kalmadı bende
Redmi 4X cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İt satıyor sa bir daha almaz.eldekileri sıfırlar ve çıkar.yönetim ne yapar bilemem.
Neler oluyor yine. Tam çıkacak kafasına vuruyorlar
Bu i tarman satışa devam ediyor mu ? Ediyorsa elinde ne kadar mal kaldı acaba
Mrb sırketın satıs olayı hakkında dusuncelerınız nedır?
FIG-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Satış olayı açıkçası uzadı bu can sıkıcı bir durum. Ancak banka faizlerinin düşmesi olumlu bir gelişme, yine çimento şirketlerinin birleşme hikâyeleri gelecekte devam veya tamam demeleri açısından önemli. Bsoke satış için yetki verilen kuruluş haziran ayından beri bariz bir şekilde mal aldı. Satıcı ise tanıdık bir uzun vadeli yatırımcı olan ismail tarman.
Kalan son lotlarini da bu hafta satacaktır diye düşünüyorum. Çimento şirketlerinin bu krize kötü yakalandığı çok açık. Girdi maliyetleri inanılmaz arttı buna karşın iç piyasa daraldı. Zararına üretim yapar hale geldiler. Batı grubu bu zararı bir nebze olsun azaltmak için fırın durdurdu.
2020 umarım daha iyi bir yıl olur çimento şirketleri için.
Ytd
SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ustadım tesekkurler...
FIG-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tahtası kapalı hisselere bile yorum yapılıyor da bu murdar hisse de nasıl olacağına dair(satılacak mı birleşecek mi) bir yorum yok. İLGİNÇ
Redmi 4X cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://resmim.net/f/HMRdZO.png
29 kasım 25 aralık arası toplam pasta yapılan hacimlere bak net olarak alınan satılan mala bak kırk takla atıyorlar . y t d
https://resmim.net/f/HY3qy2.png
29 kasım tarihini grafikde işaretladim . y t d
https://resmim.net/f/0339In.png 29 kasım 25 aralık arası takas değişimi . y t d
Kardemird ve bsoke ile devam ediyorum, Kardemir hareketlendi, bu hafta inşallah bsoke de hareketlenir.
İşim vardı bakamadım bi baktım 1.40 liman satış haberi varmış batı çimento uçmuş ama bizimki az gitmiş yinede işlem hacmi müthiş hayırlı olur İNŞALLAH
bu adiden bir cacık olmaz
aynı şirketin kagıdı ama tık yok
btcım tavan olursa o zaman buraya gelirler
Tamda borsanın sallandığı şu ortamı şenlenirse ne güzel olur du!!
Hali hazırda ky bu havalarda borsaya girmeye korkar bunu fırsata çevirse ne güzel olurdu 🤔👍
Burayada derin sessizlik cokmus....
Ky tokati yiye yiye...soguslenene soguslene kalmadi gari... Ama yinede
hisse kuyrugu dik tutuyor....degeri nerdeyse sahibi sayilacak Baticim kadar olacak[emoji4] Patron atlatma haberlerle durumu idare etmeye calisiyor gibi....sonucta bir bedelli daha gelmesi yakindir. Ne yatirim ama degilmi? Ucuncu bedelliyle bile yatirim tutarini odeyemeyecekler...
“Su serefsiz dolar bir yerinde saysaydi piyasa durmasaydi...ihracat para etseydi biz bu yatirimi yapar giderdik” deyen patron hala uyanamadi....o kadarda gunaydin dedik...nafile.
Niyetleri tez akibetleri olur insallah.
Kyno bu adamdan uzak durun negatif ve pesimistic bir arkadaş
Haklı olabilir
Yeni troller bu iki arkadas herhalde....
Yapisik ikiz gibi arka arkaya yorum yapmayi tercih ediyorlar.....
Bunlara 13 senedir patronun yatirmcisini neden magdur ettigini sorsaniz....tık yok.Atlatma haberlerle ha simdi diyeni sogusleye sogusleye
bikmadilar....utanmadilar....yazik.
Ezik patronun ezik trolleri sizi....
Niyetiniz tez akibetiniz olsun.
Muhabbetle......
Sayın arkadaşlar ,ben kolay kolay hisse değerlendirmesinde bulunmam hisse analizleri neticesinde olumlu bulduğum hisseler için portföyümde olmasa bile genel değerlendirmemi yaparım..oluşan formasyon orta ve uzun vadeli bir trend oluşumunu işaret ediyor,1,42 seviyelerini destek yapma adına hazım yaşıyor,göstergeler bu durumun gerçekleştiğine dair kuvvetli sinyaller üretmeye başladı...kalın sağlıcakla.!
Bilgi destekli gerekçelerle yapılan paylaşımlar ekonomik okur yazarlığa katkı sağlayabilir..!
Selam nerdesiniz
Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Buradayız. Bu i.ne nin gitmesini bekliyoruz. Tam aşağılık bir hisse çıktı
https://resmim.net/f/HZXv8X.jpg
aylık takas