kısa kestiler heyecanı....ben yeterince alamamıştım sıkıntı yok....
Printable View
Bende 1.50 yi bekliyorum yuklü alacağım
ALP-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
1.50 bekliyenler birazdaha bekler 1.55 altına inerse 1.48 1.45 ten alırsın zaten 1.50 diye bekleme :) ytd değildir
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Evet bende bekliyorum 1.50 yi
1.54 ten tekrar aldım. 1.45 e düşerse oradan da alıp beklerim...
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
eski ortaklar selam hafta sonu bi ANALİZ yaptım bu hafta bende 2019 yılı için yatrım adına 1.48TL den yeni ortak olma amacım var.
Spek emmi 1 kere 1.48 e değdirse ordan gemiye beni de alır inşALLAH.
hayırlı KANDİLLER
1.55 dediğim gibi şaşmadı yakında 1.58 e 59 a değer 1. 53 geri 1.55 bu hep aynı
https://i.hizliresim.com/V920DV.png
4 saatlik grafik....1,56 geçilmesi durumunda hissede hareket başlar....1,67....1,83 tl sıralı dirençler...ytd
Bugün 1.50 bekliyorum
1.48 de NÖBET tutuyoruMMMMmmm
gayr-ı üzmeyin bizi 1,48-1,49 a birazcık ver bıyıklı :-)
Gelmezzz :)
Sent from my SNE-LX1 using hisse.net mobile app
91.600 endeksi görünce 1.49 a maalesef gelecek spekçik vereceksin
haydeeee geliyorrrr
vay inat vayyy vermiyor yaaa laaaaa :-)))
Geleceksin 1.50 hiç şansın yok
Merhaba Arkadaşlar;
Sizlere bir sürü sorum olacak. :whistling:
Ben gezi olayları dönemlerinden beri bu hissedeyim. (Olaylar başlamadın 1 gün önce almıştım.) O zaman 3.21 den aldım. Neyse ortalama düşürdüm felan derken geçen sene iyi kar ile sattım. Hatta baya da al sat yaptım. Nasılda mutluyum. Sonra 3,78 den bir yakalandım. boommmm :vk: Yine ortalama düşürmeye devam :halay: Benim berkosanda ki hikayem bu.
Sorularıma gelecek olursak.
*Bu hisse neden hep borsa artarken hiç artmıyor, düşerken en önde gidiyor? (zaten ölü evi gibi kimse yok ama düşerken en çok tepki veren oluyor)
*Açıkladığı haberler hep iyi ama etkisi en fazla 2-3 saat sürüyor. Sonra tekrardan eksi konumuna geliyor. Neden?
*Birde kar açıklıyor ama son gelen hariç hep çok düşük paralar. Koskoca fabrikaları var ve açıkladıklara kara bakınca kapatıp gitsinler daha iyi gibi geliyor bana. Yanlış mı düşünüyorum?
*Birde bu soru genel olabilir ama sizce bu tip hisselerde ortalama düşürmek ne kadar mantıklı?
hareketlenme var umarım devamı gelir....
1.64 ten sattim. Tekrar 1.55 e bekliyorum
devre kesici geldi herhalde
haber nedir , bilgi var mı
Sanırım bu sefer dediğiniz gibi olacak. İki kere alıp sattım bu sefer gidecek gibi... 1.72 yi kırsın tekrar alırım...
1.55 ortalama ile aldığım 25 000 lotu 1.70 spege gömdüm 😁
Hep aynı terane bir devre kes sonra gelene ver işte böyle spek efendi seninde eline veren bulunur geçen gunude 1.47 maliyetli 30 000 lotu 1.72 gommustum sen asla tavan yapamazsın eski berko gebereli çok oldu 😁
.....................
Çok surmez milletin eline ver birkaç güne yine 1.52-154 veya 1.43-46 aralığından alır sana yine monte ederiz spek efendi alemin çakalı senmisin eski berkoyu geberttin bize senin kuralina göre oynuyiruz bundan sonra geçen yıl 2 milyon karla 2.90 lirayı gördün bu yıl 4 milyon kar acikakladin 1 tavan yapamazsın yine 1.52 düştün hadi bakalim şimdi aşağıda bekliyor olacağım çok surmeyecek birkaç seans anca yine alıp yine eline verecem 😁
Ben demiştim gelmez diye 1.50 ciler :)