Vermeyin malınızı bu at hırsızlarına. Aldanmayın bezdirme oyunlarına. Sizden çift hanelerden almak için yalvaracaklar zamanı gelince... YTD...
Printable View
Vermeyin malınızı bu at hırsızlarına. Aldanmayın bezdirme oyunlarına. Sizden çift hanelerden almak için yalvaracaklar zamanı gelince... YTD...
Temmettü 1 lira olduğunda çift hanelerde vermek için yavaş yavaş alıyorlar, nasıl olsa ky veriyor şuanda. Bu oyunu nasıl sürekli yutuyor ky anlamak güç. YTD... Sallıyorum...
60 kuruş temmettü veren hisse 50 lira. 1 lira verecek(?!) hisse 3 lira... Tartılar elbet dengelenecek... Bir tane bile hissenizi kaptırmayın... YTD.... SALLIYORUM...
Tam at hırsızı taktikleri. Gitmesi gereken günde gitmeyip, endeks saldığı gün gidermiş gibi yapıp, eee ne yapalım endeks müsade etmiyor...
Bezdirdiklerinin mallarını yağmalamaya devam. Bana hisse değerini söyle senin haysiyetini şerefini söyleyim. Bu başlık altında söylediklerim bu şirketle ilgili değildir, öylesine serberst serbest sallıyorum.
Hehehe tavana gidecek. Tabana gitsin de görün sinekler...
https://i.hizliresim.com/9z2444p.jpg
Satmayın çift hanelerden almak için yalvaracaklar diyorum, yırtınıyorum, dinleyen yok. YTD. Klasik KY.
Takas oranındaki KY miktarı ve bilincine bakılırsa bu iş epey sancılı ve uzun sürecek. YTD...
Son 2 bayramdır bize yaşattığınız tüm güzellikleri, çoluğunuz çocuğunuzda ömür boyu yaşamanız temennisiyle. Teşekkürler, iyi bayramlar.
Sizin dikeceğiniz flamanın... Çift hanelerden önce vereni, kerttiniz eşekler kovalasın... YTD. Sallıyorum...
https://www.youtube.com/watch?v=lojkhQE2IBU
Beceriksiz pezeaslnmler...
Kalitesiz orosamfiasfği çocmiasfasif.
Yabancı kisvesi altında mal toplanıyor dipten. Malı vereceği bir hacim var mı, yok. Aaaaa geri alım geldi... Orosamifnmasif çocmniasfnasif.
Orosaisfnasif çocncmiasf yine iş başında.
Adanya eyaleti niğderya kantosundan YABANCIlar dibini iyice sıyırıp, geri alımla vurgunu vurmadan bi mok olmayacak. Büyüklerin sözü herzaman dinlenmeli sakın dediklerinden sakınacaksın.
Rezil orosanifsas çocnaisfiasf
sağlı sollu dayak yiyor. bakalım dayanıcakmı. borsanın çıkışına denk geldi yoksa çoktan eksilerde geziyordu.
1,6 milyon lot eksiden 550 bin lot artıya geçerek kapatmış. yarın ola hayrola. 4,18 üstü zorlu geçecek duruyor. 4,32 üstü kapatabirse günü, yeni bir düzeye geçiş yapar.
bügün ak yatırım ciddi alıcı tavan kapayabilir.
Bilanço iyi gelecek olsaydı süpürürlerdi çoktan, algı yapıp ky eline vermesinlerde... Kalitesiz orosnaisfnias çocniasnfiasf.
Bugün yine 4,18 de takılıp kaldı. 1,4 milyon lot yığdılar son saniye ve kaldıran olmadı. yarın ola hayrola haftanın son işlem günü. gönül 4,30 ların üstü kapatsın der ama tahtacı ne der bilinmez.
Faiz artışları beklentimi karşılamadı. Reel faizde negatif tarafta yeni zirve ihtimali az değil. Şirket Yönetimine başarılar dilerim.
Kalitesiz orosainsfnasif çocnasifnailsf
Orosnaisfaisnf çocmansifnasi
Mal topluyor orosanisfnas çocasnfiasnf 'nun biri için yılbaşından buraya, vermemek lazım malınızı, fırsatlar kaçıyor gidiyor aldanmamak lazım. çift haneler diyorum. 1 lira temettü diyorum. Sabır diyorum. YTD. Sallıyorum.
Tek çeyrekte 400-500 milyon havalarda uçuşuyor ama seninde hala kıçın başın oynuyor.Seve seve değil zike zike götüreceksin
Orosamnisfas çocnasifnasf devam ke...
Sabah 15m ile 4,28 e kadar tarayan. ana avrat dümdüz küfredip verdi malları. Ah be yavrum biz onlara sabah akşam küfrediyoruz, onların suratı kösele... Fiziken hoplatsan bile saatler olsun der onlar. O cinsten onlar.
Dün değilde bugün koysan 15m 'u tavandık.
Ulan yoksa bu aynı kişimi? Çalkalama yapıp yapıp dökülen dutlar mı toplanıyor? Yoksa mal mı kitleniyor? Şeytan azapta gerek. Kalitesiz orosaniifasnfa çocnialsnfiasf.
Muhahaha, kaç milyon lotun var içerde de çıkamıyon. %40 üstü ky'de daha ne alabilecek.
diğer benzer şirketler önceki zirveleri geçeli çok oldu bu daha naz da nuz da caz da. Kalitesiz, tescilli orosaifnaisf çocnaisfnia...
Kalitesiz orosnasfaisf çocnmiasfniasf. Yabancı bak nasıl köpek çekiyor tahtanıza, görün kalitenizi. Üç kuruşluk ky 'i soyacam derken, al rezilliğinizle yaşayın...
Tam gidecek , endeks müsade etmiyor. Tam at hırsızı bahaneleri...
SAkının SAkındırın Sakın... YTD. Sallıyorum. Başka ülkeden başka telden.
Kalitesiz orosnaifnas çocniasnfailsf
Anadolu sigorta 2.9 milyar geldi ,bakalım akgrt de tursg ve Anadolu bilancolarina ayak uydurabilecekmi bakalım.
Y.t degildir
Büyük bir vugun-dolandırıcılık yaptılar. Yabancı kisvesi altında dipten toplanan mal, bilanço(haberli) öncesi çakıldı ky'e. Ülke batacak diye oynayan, vergiden kaçmak için paraları yurtdışına çıkaranlarla aynı yabancı bunlar bu arada. YTD. Sallıyorum. Bu ülke dışından bir olay ,kurum ve kişilerden söylüyorum bunları. Bu başlık altındaki kurum ve şahıslarla ilgili hiçbir şey söylemem, söylemedim.
Bu hırsızların oyunu şöyle bozulabilir bence. Gerçek yabancı gitti borsa ilk önce ciddi sarsıldı ama sonra biz bize yeteriz hesabı toparlandı. Şimdi de acaba diyorum yüksek olan ky oranı daha da yükselse ve bu niğdekuslu yabacılara daha dar bir alan kalsa ne olur?
Bence bunlar olayın farkında , borsa rokete devam, yabancıda öpe öpe gelecek. Ky'nin elindeki yüklü malı almak için böyle mide bulandırıcı olayları yapıyorlar. Malınıza sahip çıkın çift hanelerde verirsiniz, ki bence çatır çatır temettülerini yiyin. Ama tabi dişinizi sıkmanız lazım. YTD. Sallıyorum.