Bu SPK yı kapatsınlar daha iyi.Bari devletin üstüne yük olmasın...şu hale bak ya,bizler şikayet etmesek ayakta uyuyorlar....:vk:
Printable View
Bu SPK yı kapatsınlar daha iyi.Bari devletin üstüne yük olmasın...şu hale bak ya,bizler şikayet etmesek ayakta uyuyorlar....:vk:
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...e3d383305c.jpg
NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK;NE ELBİSELER GÖRDÜM İÇİNDE İNSAN YOK.
Tavanı bozdu, ama iyi işlem hacmi oldu. 0,62 de 90.000 lot satıcı var.
Alımlar akşama doğru artabilirmi.?
Belki yatırımcı hafta başında yoklama yapıyordur.
Tatarramazan, ben sadece 9:55 ve 12:55 te derinlik görebiliyorum. Gün içinde derinliği yazabilir misin? Hangi kademede ne kadar alıcı ve satıcı var diye?
Dün de yazdım, eğer aşırı güzel bi haber gelmeyecekse veya başka bir oyun yoksa arkada, bir düzeltme yapması şart, daha sağlıklı.
0,25 ten 0,62 ye geldi duraksız. Bu da %150 yi aşkın bir artış demek. Buna rağmen, hiç düzeltme yapmadan aynı alıcı çokluğunun devamını beklemek zor. Ha yine de tavan fiyattan oldu diye alış yazan olabilir, akşama doğru artabilir. Ya da 90.000 lotu nu satmak isteyen %100 den fazla arttı bir anda zaten; yeter realize edeyim deyip serbestten satmak isteyebilir. Ya da başkaları da satış için Elindeki ni realize etme sırasına geçebilir. Çok büyük belirsizlik var ve gün içindeki derinliği de göremiyoruz.
O yüzden gün içinde satışlar artıyor mu? Hangi kademeden satış yazılıyor? Akışkan ne alemde? Derinlik verebilirse diye Tatarramazan dan rica ettim. Bakalım. GörebilirsEk gün içinde az buçuk kestiririz taban mı tavan mı yarın da tavana devam mı? Yoksa da 12:55 teki derinlikte zaten göreceğiz. Alıcı kanadı şimdilik cılız 0,61de 2 lot var sadece. Ama gözaltının sıkıntısı da bu. Sert hareketlerde alış ve satış emirleri tavan ve tabandan oluyor ne yazık ki. Belki tavana alış yazılanlar artabilir. Bakalım. Ytd
Eşleşme artı 175 bin tavanda sıkıntı görünmüyor
D6603 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.