Originally Posted by
alicemal
İngiltere hakkındaki bir haber bana inanılmaz trajik geldi.
Yazdıklarımı doğruluyor. Yüzeysel inceleme ile gördüklerim, verilerle destekleniyor.
Neyi doğruluyorlar.? İnsanların evrimi konusunda yazdıklarımı.
Başka neyi doğruluyorlar.? Nereye gittiğimiz ve neler olabileceği konusunda yazdıklarımı.
Hayat boyu gördümki, ben ve diğer insanlar farklı boyutlarda yaşıyoruz. Anlattıklarımı kaç kişi anlıyor bilmiyorum.
Anlatıyorum, anlattıklarım 5-10 yıl sonra gerçekleşiyor. Gerçekleşmeye başlayınca akademisyenlerde yazmaya başlıyor.
Her neyse ya.!!!
İngiltere hakkındaki haber ne.?
Sokaklarda yatan 320 bin evsiz var. Ve bunlar yeni gelen göçmenler değil, ingiliz vatandaşları.
Her yılda %4 artıyormuş.
Tamam, bu neyi ispatladı.?
Evrim konusunda yazdıklarımı. tarih konusunda yazdıklarımı. İngiltereyi ve dünyanın büyük kısmını kontrolu altında tutan yahudiler hakkında yazdıklarımı.
Evrim konusunda ne yazdın.?
İşin yoksa ellinci kez tekrar yaz, insanların farklı maymunlardan türediğini.
Bu 3 ana maymun türünün en vahşisi, en ilkel olanı şempanze.
Avrupalı şempanzeden türeme. Dolayısı ile kuzey amerika da öyle.
Avrupalının davranış tarzı, birebir şempanze davranış tarzı ile örtüşüyor.
Hastir ordan diyeceksiniz. Deyin umrumda olmaz.
Zengin oldukları için, gözleriniz kamaşıyor. Zenginlik akıl dan değil hırstan, aç gözlülükten kaynaklanır.
Ellinci kez en basit örneği anlatayım. Sizce nobel ödülü alan bizim Prof. Doktor mu daha zengin, yoksa mafya liderleri sedat pekerle, hapisteki şu milliyetçi geçinen herifmi.?
Mafya liderlerinin zenginlikleri, Bizim nobel ödüllü prof. doktoru ona katlar.(nobel parasını sayma)
Peki mafya liderleri, uyuşturucu ve kadın pazarlayanlar bu nobel ödüllü prof. tan dahamı akıllı ve çalışkanlar, yoksa daha vahşi ve ilkellermi.?
Bu çocuğun bile anlayacağı örneği anladıysanız, zenginliğin ve fakirliğin akılla doğru orantılı olmadığını anlarsınız.
Akıl, yaptığınız topluma ve insana faydalı şeylerle ölçülür. Zeka ise çalışkanlığınla.
Her neyse, burada keseyim, canım sıkıldı...
Borsada sıkışma sonuna doğru geliyor.
Yukarımı kıracak aşağımı.?