Aynı şeyi yazıp durma,soruya cevap ver,niye azcik hareket olunca ortaya cikiyon,duserken nerdesin balik mi tutuyorsun o arada, karışık cizgileri ne zaman ayarliycan, şuraya gelir buraya gider,size rastgele
Printable View
Aynı şeyi yazıp durma,soruya cevap ver,niye azcik hareket olunca ortaya cikiyon,duserken nerdesin balik mi tutuyorsun o arada, karışık cizgileri ne zaman ayarliycan, şuraya gelir buraya gider,size rastgele
mmmm yok kaz kafa demek az kalır bu durumda ... ama ne biliim sen çok kibarsın yazarken yaww ... cankuşum zurnacım benim niye bööle çok kibar bi trolsün ... özgüven eksikliği mi... korku mu ... yetiştiğin ortam yüzünden mi , patron kelime sınırlaması mı getirdi yoksa ? neden beyle acep ? sööle bakiim...
diğer arkadaşların gelmedi bu akşam yalnız takıldın cuma cuma... %6 takınca fil amca onlar erken mi çıktı ?? uğraştırdılar seni iki mesaj yazıp düşünmek mesai tabi zor işler bunlar ben anlıyom seni... zurnacı sana soruyom sağa sola bakma...
hheeeehh ddiğer deliklere uzanan sakızlı çubuklarıma da atlayan görüyorum ...du bakalım... nasip...
Ustad sen niye taktin bunlara bu kadar.Bosver herkes fikrini söylesin.Seni pegi 38 lirayken de okuyordum.Bu kadar agresif değildin.Topik açtın orda da takip ettin.Nolduysa kapattın orayı.
Neyse kagitla ilgili fikrimi belirtmiştim zaten.Sen haftaya Ronaldoyu ilk 11 de al sahaya.Merily teyze 2 gundur topluyor bakalım.Nerde satima geçecek.Sahsi fikirlerim olup yatırım tavsiyesi içermemektedir.Herkese iyi tatiller.Gidip ailemizle vakit geçirelim biraz.
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yeni ergen gibi konuşmayı bırakın,hisse duserken yazacak moral kalmiyor deyin bari,karisik cizgilerde ben buralara gelebilecegini gostermistim deyin,vs,vs,hisse cakilirken sizde ozguven kalmiyor heralde,ben sizi mesgul etmiyeyim,bari cipuralar kacmasin,hayirli aksamlar,pazartesi satarim insallah biraz daha yukselsinde .
Hisse düşüşten ken yazdığım degerlendirmem.Hepinize iyi tatiller
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.