Printable View
Alıntı: Originally Posted by reha kaya Two gin man.:he: :vk::vk::kahkah:
2. Nam no'lu devreye alindi...
Alıntı: Originally Posted by reha kaya 2. Nam no'lu devreye alindi... Bugün yavaş tempodayız ?:he:
Alıntı: Originally Posted by MedwiG Bugün yavaş tempodayız ?:he: 3. Nam no'luya geçtim bile... Birazdan, sarisinnara atlama fasli başlayacak...
Alıntı: Originally Posted by MedwiG Bugün yavaş tempodayız ?:he: Unutmadan, Selim bey yine mensur gribine yakalanmış, gecmis olsuna gidelim, hem de gribin tek ilacı olan askıdaki X litre irakisini götürelim.:he:
Alıntı: Originally Posted by reha kaya Unutmadan, Selim bey yine mensur gribine yakalanmış, gecmis olsuna gidelim, hem de gribin tek ilacı olan askıdaki X litre irakisini götürelim.:he: Ben hazırım Reha bey ne zaman derseniz :bravo:
Alıntı: Originally Posted by reha kaya Unutmadan, Selim bey yine mensur gribine yakalanmış, gecmis olsuna gidelim, hem de gribin tek ilacı olan askıdaki X litre irakisini götürelim.:he: :bravo::bravo::bravo:
Alıntı: Originally Posted by MedwiG Ben hazırım Reha bey ne zaman derseniz :bravo: Alıntı: Originally Posted by guneysu :bravo::bravo::bravo: Gelin mi dedi sincik bu, cozemedim:notr: Bizansta, sersefil ac bilaç kalmayalım da?:vk: