KOşçak gibi mi bu
Printable View
KOşçak gibi mi bu
Kobra gitmiş. Yönetim
Genel olarak piyasalarda bugun ilk seans yukari yonlu seyir, ikinci seans kar realizasyonu gelmesini bekliyorum.
ABD temaslari sonrasi olumlu havanin bozulmamasi beklentilerin devami anlamina da geliyor ve risk istahi artmasa da korunur gibi.
ISGYO icin duzgun miktarda kar olmadigi icin realizasyonu da olmaz. 1,42 +/-1 civarinda yine yatay seyretmesi kuvvetle muhtemel.
Bazi hissedarların ISGYO ile TSKB GYO ile birleşmesine dava açtıgı ve dava duruşmasının 06/07/2017 tarihinde gercekleseceğini öğrendim. Mahkemenin birlesmeye ilişkin işlemlerin yurutmesini durdurduguna dairde bilgilerde var.
şirketin birleşme kararı uzerınden 1 aya yakındır hiçbir acıklama yapmaması işlemin durdurulduğunu teyit eder gibi , resmi bir açıklama yapılması lazım.
şirketin 31.12.2016 mali tabloları baz alacagına gore SPK tebliği kapsamında en gec birleşmeye ılıskın genel kurul toplantısını 31.08.2017 tarıhıne kadar yapmalı şirket ,bu bir kanuni zorunluluk. bu durumda 9 agustosa kadar GENEL KURUL ilanını Kapta yapmak zorunda.
SPK birlesme sozlesmesını onaylaması nerden bakılsa 1.5 ay suruyor. Mahkemeden dolayı bir yurutmeyı durduruma durumu varsa bunu yetistirmeleri ımkansız gıbi ,kokusu cıkar yakında.
akis GYO ile SAF GYO birlemesinde birlesme YK kararının uzerinden 11.gunde uzman raporu kapta ilan edildi ,13.gunde bırlesme sozlesmesı ımzalandı kapta ilan edildi, 20. gunde birlseme ıcın SPK basvuruldu.
ISGYO birlesme kararının uzerınden 30 gun gecti TIK yok.....anlasılan mahkemeden tedbir kararı veya buna benzer aksı bır durum var.