Originally Posted by
DEMLİKEYF
Şimdi üç aşağı beş yukarı öngörülerimiz tutuyor artık tecrübeliyiz çünkü finans piyasası dediğin şey kim kime daha hızlı pandik atar formasyonunu uygulamak üzere öncelikle fiskoslar , ardından grafikler, şimdilerin modası algoritmalar anında devreye girer
Lakin olan oldu ama şöyle borsada yükselen var mı acıbaaa diyerek bir bakayım dedim aaaa ne göreyim Alkim kağıt tavan
Aklıma hemen tuvalet kağıt ve havluları geldi alkim kağıtla hiç işim olmadı bugüne kadar ne amaçlı kağıtçılık yapıyor onu da bilmiyorum ama “mıçtı Cafer bez getir “de ki bezin yerini dünya durup dururken yaptığı bu tantanayla kağıtları mı devreye sokuyor. Anlayamadım vesselam
Birde bizim borsa da en büyük benim diyen anlı şanlı fabrikalarımız bankalarımız ıvırımız zıvırımız nasılda yıkılıyor baksanıza elalemin labalubasıyla yaw biz de şu anda ne oldu da bu hale geldik bizde hayat mı durdu seferberlik mi ilan edildi fabrikanın üretimi mi durdu kimse bankasından EFT bile mi yapmıyor yoksa bunların tümü kağıttan kaplanmışlar da haberimiz mi yoktu
Terki joe dyoby benim tahminim 33000 değil 333000 kar getirsin ahanda söylüyorum 2.5 uğu yaz duvara ytd