Printable View
Alıntı: Originally Posted by MKELES Lan biz bu açık olmasın diye yarı yarıya fakirleştik ama açık hala açık... kıçımız açık cari işlemler açığı olsa ne olur
Alıntı: Originally Posted by turali Meksika Merkez Bankası politika faizini %5,50’den %6,00’ya çıkardı. ekonomiden anlamaz onlar kültür farkı var :oleyo::oleyo::drunk::drunk:
Alıntı: Originally Posted by ayhan53 kıçımız açık cari işlemler açığı olsa ne olur Geçen yere para düşürdüm. Eğilip almadım. Ne olur ne olmaz bu yaştan sonra çizdirmeyelim. Açık ya…
Alıntı: Originally Posted by ayhan53 kıçımız açık cari işlemler açığı olsa ne olur elinde mızrak g.tunde yaprak dolaşan ada ülkelerinin bile parası bizimkine karşı değer kazandı eflasyonları daha düşük
Alıntı: Originally Posted by Batman elinde mızrak g.tunde yaprak dolaşan ada ülkelerinin bile parası bizimkine karşı değer kazandı eflasyonları daha düşük İşte. Bizde yaprak bile yok. Açıkta.
Alıntı: Originally Posted by Batman elinde mızrak g.tunde yaprak dolaşan ada ülkelerinin bile parası bizimkine karşı değer kazandı eflasyonları daha düşük Olsun, biz aya gideceyik.
Aralık ayında net hata noksan kaleminde 8,69 milyar dolar çıkış: https://uzmanpara.milliyet.com.tr/ra...-news/2341162/
Alıntı: Originally Posted by EGEDUK Geçen yere para düşürdüm. Eğilip almadım. Ne olur ne olmaz bu yaştan sonra çizdirmeyelim. Açık ya… sakın öyle bi hataya düşme ensarcı kaynıyo ortalık