Tekniği süper olan coinlerde iş yapar ben beceremem abi
Printable View
Bu arada teknik eleştiri yapmadım..
Sadece bir bakış açısı benim ki..
Benim de iş çok yoğun pc açamıyorum..
O yüzden telden görebildiğim kadarıyla atmıştım..
Göz ucu ile gördüklerim..
Düşüş yükseliş bitti vs demek her konu da iddialı olur ama hacimsel bakılınca....
Size tavsiyem çok basit bir indikatör de bile 3 bar okuyun..
Rsi 50 değerini keserken ya da bb bandı 3.fiyat Bar bb yi yukarı keserse son bara göre 3 geriye sayıp stopunuzu izleyebilirsiniz..
Yani her açıdan bakın..
Kaldıraçlı da stop formasyon a göre poz stratejisi belirlemek çok zor olabilir..
Fazla inanabilirsiniz..
Mesela flama takoz olsun üstten çizilen düşen trend çizgisi gapla ya da bir bar net bozulup bir den fazla tuzağa sokabilir..
O yüzden kaldıraçlı piyasa da indikatörsüz işleme bakılmaz en azından bakılmalı..
Her indikatör doğru değildir ama çok şey de yakalatabilir..
ROBOT YAZAN VARSA PARASIYLA ALINIR..
BİRİ ROBOT YAZIP KAZANIYOR İDİ BURDA HARBİ NE OLDU ONA [emoji6]
M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kısa periyotta daha çok hata ediyorum.
Stop olduğum yerlerden terse gidiyor.
Testere de hata çok oluyor.
Genelde
Ekran başında
Günlük ve saatlik renko barlar ve üzenlerin de most ana bakışımı belirliyor.
Günlük most satta ise
Ağırlık işlemim şhort ve kısa süreli long.
Bazen 10 dk liklara da stop için de bakıyorum.
Bu yazdıklarıma uyumamaya başlayınca zararlar da artıyor
SM-G975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yoruyor hocam...
Bayadır işlem yapmıyorum..
Paylaşınca burda referans kastigimi sanan denyolar vardı..
Mohikan yanlıları [emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787]
Özetle..
Daha önce de yazdım..
Türk borsasında ki 6 aylık öngörülen elliot sayım price action cr7 gibi bütünleşik sistemler
Coin piyasasında 2 günde vs gerçekleşebiliyor..
Coin piyasasında ki bir hafta içinde ki fiyat hareketi türk borsasının 1 ayı olabiliyor..
Pratik yapmak isteyen coin kaldıraçlı işlemde kendini denesin..
Ama Mohikan gibi ısrarcı olmasın alırlar anahtarını [emoji6]M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
coin propagandası yapanlar hep şöyle diyorlardı- abi, coin piyasasında teknik mükemmel çalışıyor, neyi gösteriyorsa o oluyor :cool:
aynen öyle oldu, teknik ne derse o, çok tantanası olunca baktım biraz da, terra shiba falan hepsi tekniğe yüzde 100 uyumlu hareket etmiş, teknik çöker demiş, hakkatten de çökmüş
Shortun dibine birşey kalmadı... Çok problem olmazsa yarın öğleden sonra herhalde yukarı sinyaller vermeye başlar. Vade ve marjin olayları sana bakar. Ben endeks spot bazında bakıyorum.. olay ralli hızlı mi baslayacak yoksa böyle tirviri döküp mu gidecek ona bakacağız..
Biz yirmi seneyi boşa gecerdigimizi biliyoruz da bu vatandaş ne zaman anlayacak zır cahil bir yönetime sahip olduğumuzu onu merak ediyorum. Yazık bir nesilin ağzına ettiler yeni neslin de ağzına etmek istiyorlar.Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.Alıntı:
Originally Posted by gmt[emoji2400
Sisteminiz varsa ne mutlu..
Ruhsuz şekilde sisteme uyabiliyorsanız olay biter ama şunu unutmayın..
Kullandığınız sistem düşüş artık bitti demez..
Demek istediğim fiyat hareketlerini izlediğiniz bir tahta olsun kullandığınız sisteme yedirebiliyor iseniz olay bitti..
Siz siz olun artık dönecek gibi vs gibi sisteminize bakmayın..
Bakın coin piyasasında şuan az buçuk bilinen RSI ile ocağı sönen çok adam var..
Parayla rsi eğitimi almış..
Ukalalık gibi algılamayın!
Varsayımda bulunma hocam artık unute..
Grafik te gördüğün de poz al dönecek artık yeter gidecek diye kaldıraçlı işlem yapılmaz..
Oyuna gelmeM2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.