DOGUB olur mu mercek hocam veya FREN den ayrışırsa FMIZM..:plc:
Printable View
endeks abartma yaaa
endeks böyle devam ederse zor dayanırız.. biraz durulması lazım endeksin.
tabii haber beklediğimizden de yakınsa, o zaman değişir.
Girmişiz bir sürece kim takar endeksi?Kahveye devam
endeksçi hocam büle takip et..
https://i.resm.im/QgawmVt.png
Herkesin kararı kendine .Borsa kan gölü ben ise bfrende :rules: kutuma gitmek istiyorum Hamdi Bey .Yokuuuummm
Joker hocam böyle tavan tavan sürmez zaten süreç.Simdi sermaye tavanı yükseltilmesi bir süreçti.Sonra bunun onay süreci var .Sonra da her an için bir haber beklentisine gireceğiz. Yani önümüzde beklememiz gereken günler değil, aylar var .
İşte böyle bir süreçte de tahtacilarimiz bu süreci bfrenin fiyatının en yukseginde sonlandırmak isteyeceklerdir .
Belli bir fiyatlara yükselip sonra tabanlar ardından, konsolidasyon ve yataya bağlama, ardından tekrar bir ralli sonra yine tabanlar ve konsolidasyon. Sonra tekrar bir ralli .Süreç böyle devam eder bana göre.Bu yüzden agresif yukselislerde ve dususlerde heyecan yaparsak bu süreçte lotumuzu eksiltiriz. Bunlar benim kendi düşüncelerim olup asla yatırım tavsiyesi değildir.
fmızp çok duragan kaldı 190-210 arası ve bu gün dün biraz hareketlendi 240 ı n üzeri yol açar ama endeks müsade etmeyecek gibi biraz soluklanmak en iyisi.dgerini size yazmıştım bir inceleyin diye 600-700 lerde şimdi 1800 lere vurdu şu aralar ttrak takibimde ve benim illaki uzun vade kontr şaşmam.