Originally Posted by
barbaros_
Üstadım,öncelikle güzel bir başlıkla topiğin kurulmasına vesile olduğunuz için teşekkür ederim.emirdağlı,sadıktan ve ben önce halkbank topiğinde bilgi paylaşıyorduk,bizi garanti konuşuyor diye eleştirdiler,bizde garantinin topiği fazla konuşulmuyor diye oraya kaçtik,orda da saçma sapan hisserlerden çok siyasi tartışmalar girdi,emirdağlı kardeşime,konuyu açtım,her şeyi konusabıleceğimiz ve fazla kişinin olmadığı bir topik bulalım dedim. oda tamam deyince bu başlığın güzel oluşu ve uzun süredir kimse girmediği için sevdiğimiz,arkadaşlarımıza çağrı yaptık,gelin burda her türlü borsa konuşalım dedik..yani bu başlığa gelişimiz böyle oldu... hepimiz birbirmizden öğreneceğimiz çok şey var.
tümosan konusunda ise uzun senelr sonra döndüğüm borsada aldığım ilk senet oldu,,,aslında tank motorunu fazlasıyla hak eden şirketti,ama ssm toplantısı olduğu gün hatırlarsanız,9 lardan açığa satan a1 in ve arkasından şelale düşüşü ve altta 8.25 lerde malları toplamalarını hatırlarsınız. ogün hem a1 den hemde buna müsade eden şirketten nefret ettim.benim gibi ogün bir çok küçük yatırımcı çarpıldı,tepkimiz size asla olamaz.ama o şirketle ilgili çok canımızı yaktı...
ayrıca bilgilerinizi bizlerle paylaşırsanız mutlu oluruz.