İyi akşamlar abi. Var mı bilançosunu iyi beklediğin başka kağıt.
Printable View
shortun canı çıksın. spot kacirdigim firsatin haddi hesabi yok.. shortör adam iyi adamdır ama..
ayılık.. bebelikten beri sempatik gosterdi kuresel pala bize ayiyi..boğadan oyuncak gördunuz mu hic.. olmaz çunku ayi sevimli olmalı .. ...hep sevimli ayiciklar.. ayilcikli cizgi filmler falan.. ..vay arkadaş ya.:) ... . iyi aksamlar..
Halka arzlardan sonra hisse ticareti yapanlara kazanç vergisi getirilmeli.
Uzun vade yatırımcılara her yıl için vergi indirimi yapılmalı, gayrimenkulde olduğu gibi 5 yıl hisse taşıyanlardan vergi alınmamalı.
Temettü dağıtımlarında da vadesine göre stopaj da indirim uygulanmalı.(bence).. :cool:
YTD
Borsa İstanbul da çarpıcı tablo: 22 bin kişinin elinde!
https://www.sozcu.com.tr/2020/ekonom...sahip-6078405/
Bu sayı güncelde ne kadar değişmiş olabilir?Bu 22 bin kişi düşünsün.
%10-20-30-35 cıvarında oransal kademeli olarak deprem destek vergisi alınsa sevabı siz kazananların olur.
YTD
Benim bugünki gördüğüm şey malı devrediyorlar bir haftaya kalmaz iyi bir düzeltme görecez kendi düşüncemdir asla ve asla y.t.d
Gelir Vergisi Kanunu'nun 82. maddesinde yer alan arızi kazançlara ilişkin istisna tutarı, 2023 takvim yılı gelirlerine uygulanmak üzere 129.000 TL olarak tespit edilmiştir.
İyi beklenen bilançolar fix Alper hocam.
Tüpraş ve havacılar başta, perakendelerden Mgros, cola gibi.
Tüpraş dinlenme sürecini bitirecektir. Marjlar tekrar kafasını kaldırdı ve eşlik etmesi uzun sürmez. Bilançoda nefis bekleniyor zaten.
Elimde o günde yazdım yüklü Enka ve bir enerji hissesi var. Bugün daldığında Kozal ekledim, ayrıca baya Ülker de aldım. Son yarım saatlik kısım yarın için sinyali yaktı bence. 100 rakamı mıknatıs gibi çekecektir.
Basit düşünmek gerek, yarın Londra varsa ve konu başlıklarından biri swapsa bankalar hareketli olabilir.
Ay sonu eğer Arap coğrafyasına ziyaret varsa satılabilirlerden Tcell, Telekom, birleştirilip satılacağı speküle edilen kozalar muhtemelen 15. kez yine Araplara satılır.
Çok komplike bakmamak gerek. Bir yerde duymuştum/ okumuştum, -irrasyonel piyasalarda yapılabilecek en irrasyonel davranış , rasyonel pozisyon almaktır-.Durumumuz tam olarak bu.
Dikkatli bir şekilde maksimum mal taşımaya devam.
İyi akşamlar, selamlar.