Fedorcapital yurtdışı aracı kurumlar üzerinden baskı oluşturuyor kağıtta.
Ceo fedoramca hedef şaşırtıyor kendisi kişisel lotlarını sattı ama kurumu tahtada hala
Printable View
EREGL de işlem hacminin artmasının nedenlerinden birisi tahtaya Y/F nın bulaşması, her gün alış ve satış kademelerine milyon lotlar yazıyor, tahtayı yukarı sürüyor, sonrasında da basıyor, bu şekilde kar üretmeye çalışıyor, bunu yapan Y/F Robotunun bu tahtada kar yazdığını görmedim, görünürde zarar yazsa da karşı bacak işlemleri ve virmanlarla zarar yazmadığını düşünüyorum! sonuçta paranın gücü var!
Haberde Posco için Türkiye’nin en büyük paslanmaz çelik üreticisi denilmiş. Bildiğim kadarı ile Posco Türkiye’de paslanmaz çelik üretmiyor. G.Kore’den getirdiği yarı mamülleri haddeleyip paslanmaz levha haline getiriyor.
Posco için paslanmaz çelik üreticisi yerine paslanmaz çelik haddeci denilse daha iyi olurmuş sanki...
Posco paslanmaz çeliği Türkiye’de değil G.Kore’deki tesislerinde üretiyor....
Türkiye dünyada çelik üretiminde ilk sekiz içinde bir ülke ama Türkiye’de paslanmaz üretimi yapılmıyor. Türkiye paslanmaz ithaline dünyanın dövizini ödüyor....
Haklısınız ama anladığınız bir konu olmuş onu da ben ekleyeyim. Posco Türkiye'de paslanmaz çelik üretmiyor.
Saygılarımla
Görüyorum ki, kabak yine benim başıma patlamış...
1- Lotum yok
2- Patrick bilir, ayık değilim :)
3- Siz mutlu olacaksanız, hisse yükselecekse 60'dan önce yazmayacağım.
See u later...
Suikast girişimi ile birlikte Trump'ın kazanması kesinleşti.
Trump'ın seçilmesi küresel piyasaları nasıl etkiler diye sorarsanız, epey karmaşık dinamikler olsa da belli bir güven aralığında şunu söyleyebiliriz sanırım:
Tahvil piyasası olumsuz, hisse piyasası olumlu etkilenir.
Hakan Kara
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
spek hisseyi 2-3 gündür derinleştiriyor..en son cuma günü kademelere 1 er milyon satıış girdi. zannederim bu böyle devam edecek. Yakında büyük ihtimalle yukarı sert bir hareket gelecek. İşlem hacmi tabii ki yüksek olacak . Bir hazırlık var.. Bakalım ne kadar bir yukarı olacak. Var mı tahmini olan.. Zaman aralığı yıl sonu olsun.