Ben teşekkür ederim Sn roark. Saygilar.
Printable View
http://www.korucuoglumimarlik.com.tr...basmane-cukuru
Son 3 e kalan proje.
değerli dostlar hayırlı Cumalar, biraz önce BORSA İSTANBUL, SPK ve TMSF'dan bilgi istedim, sizlerden de ricam imkanları olan varsa, vardır. Belirtmiş olduğum kurumlardan BİLGİ İSTEYELİM 4982 sayılı Kanun Kapsamında menfi yada müspet cevap verilebiliyor. saygılar.
Sn doktor'un bu sözlerine katılmamak elde değil....
foruma ilk girdiğim 2012 mart ayındaki yatırım psikolojisini hatırlattı. tek farkı inanmış ,sayısal olarak çok azalmış YORGUN ,SABIR İÇİN BİLE MECALİ KALMAMIŞ YATIRIMCILARI GÖZLEMEKTEYİM. tıkır tıkır çalışan fabrika yöneticilerinin ; oluşturulan bu beklentilerde ,sorumluluklarını yerine getirmesi gerekmektedir. BORSA YATIRIM SİSTEMATİĞİ , ZAMANIN GELDİĞİNE İŞARET ETMEKTEDİR.
teşekkürler hocam.
Benim anladığım TMSF nin Egyo'yu ayaklandırma ihya etme gibi bir düşüncesi yok.
TMSF nin amacı sadece batan Egyo dan kurtarabildiğini kurtarmaya çalışmaktır.
Yoksa hisse sahipleri batmış mağdur olmuş ilgilendiklerini sanmıyorum.
Sıkıntımız burada.
İflas erteleme kalkıyor
İflas erteleme kalkıyor
30 Ocak 2018 - 09:59 www.finansgundem.com
TweetlePaylaş+1LinkedinWhatsApp
Yatırım Ortamını İyileştirme Reformu Paketi kapsamında icra iflas süreçlerine ilişkin yenilikler getiriliyor
Başbakan Yardımcısı Recep Akdağ, Yatırım Ortamını İyileştirme Reformu Paketi'ni açıklıyor. Ankara'da açıklamada bulunan Akdağ'ın iflas ertelemenin kaldıırlacağını söyledi.
Akdağ sözlerine şöyle devam etti:
-En önemli adımı icra iflas süreçlerinde atıyoruz, iflas ertelemeyi kaldırıyoruz.
-İflas erteleme ile konkordatoyu bir araya getirerek, yeni bir reform hazırladık, Adalet Bakanı önümüzdeki günlerde bunu açıklayacak.
-İflas erteleme süreci azami 23 ay olacak.
-Şirketlerin tasfiyesinden ziyade ticari hayata devamını esas alıyoruz, alacaklıları da sürece dahil ediyoruz.
-İflas erteleme kurumu sebebiyle tercih edilmeyen konkordato kurumunu kurtarma anlaşmasını ismini de yaygınlaştırarak revize etmiş oluyoruz.
-'İflas erteleme kurumu' tamamen yürürlükten kaldırılıyor, konkordato revize edilerek bir 'kurtarma anlaşması kurumu' oluşturuluyor.
-Şirket kuruluşunu 7 işlemden bir işleme indiriyoruz.
-Şirket kuruluşunda yüzde 25'lik sermaye blokajı şartını kaldırıyoruz.
-İnşaat izinleri sürecinde 12 işlem 5'e indirildi.
-İnşaat ruhsatındaki imza sayısını 18'den 1'e düşürdük.