3,8416 ya kadar geri çekilebilir ytd.
Printable View
Yabancı fonların tatile girmesi için yarın son gün. Anlaşılan oki akşam pazarı , kapatıyoruz. :)
BİST neden kuru artıran bir kararla yükselir ki?
Ya da olumsuz değil olumlu etkilenir?
Şu yazıları okurken sanki fanatik futbol takımı taraftarlarını okuyorum. 3 haftadır 4 tl beklenirken 3,88 yeterli oldu. :)
Bende Merkez bankasının faiz artışını, buyurun buradan (4 tl yakın rakamlar) alabiliyorsanız alın dolarlarınızı diye anlıyorum.:hah:
3,83-3,84 zaten dipti gece 3,81 e vurup HO y değirdiller o gece almak zaten imkansızdı ben 3,94 e kadar çıkış devam eder diyorum az dinlenir 4 e gider yada 4,10 a buralar dikkat bölgesi olur bu arada paritede tobo çalışılacak gibi yıl sonu 1.23 hedefim var :party:
Madem bir işe yaramıyoruz bizi niye zorla asker yapıyorlar o da işin diğer tartışılıcak yönü. Beni zorla askere alıp bana hakaret edeceklerine bıraksınlar ne işe yarayacaksam onu yapayım. Aslında herkes ne işe yaradığını bilse asker yapması gerekeni , Mb başkanı, başbakan, cumhurbaşkanı ,vs herkes yapması gerekeni bilse ülke şimdikinden daha iyi bir yerde olurdu.
Dolar akşama kadar 3.85 e geri çekilirse benim için şaşırtıcı olmaz. Ama gece ne yapar onu bilemem.