Printable View
Alıntı: Originally Posted by Eski_prof Hadi hayırlısı... Y.T.D. Maaşallah coştun lider Prof hocam. Tebrikler
Alıntı: Originally Posted by Adem13 Tebrik ediyorum. Bizde Bal yapmayan arı gibiyiz-:)))anca çorba içiyoruz. Buna da şükür diyelim. Hocam siz tavanları seven adamsınız. Sizi bilen bilir.
Alıntı: Originally Posted by esma Hocam sınırı bensiz geçti seslendim yarına bekle duymadı beni Bende dedimiki biz yazana kadar esma hanım kaç defa alıp satmıştır acaba... :)))
Alıntı: Originally Posted by Eski_prof Bende dedimiki biz yazana kadar esma hanım kaç defa alıp satmıştır acaba... :))) Nakit yoktu hocam yoksa gördüm.
Alıntı: Originally Posted by esma Hocam siz tavanları seven adamsınız. Sizi bilen bilir. Estağfirullah....arasıra denk geliyorduuuu.-:)))
Alıntı: Originally Posted by esselocan Maaşallah coştun lider Prof hocam. Tebrikler KATAR emiri bosa İstanbul dan hisse alışı yapacakmış sayın esselocan bey... Y.T.D.
Alıntı: Originally Posted by Eski_prof CEMTS ı kızdırdık sanırım... 15.39 ları alıyorlar... 15,90-15.80 dan satış yedi . Ytd
Alıntı: Originally Posted by Adem13 Estağfirullah....arasıra denk geliyorduuuu.-:))) Esma hanım doğru söylüyor Adem bey... Sizde tavanların prensisiniz... Yüzde doksan başarı...