Bu kadar yumurta muhabbeti sonunu tavukmu yurmutaduan yumurtami tavuktan çıkar
İle baglayalim bari
Şimdi herkes [emoji239] olur eminim [emoji23]
Venus_V3_5580 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Printable View
Bu kadar yumurta muhabbeti sonunu tavukmu yurmutaduan yumurtami tavuktan çıkar
İle baglayalim bari
Şimdi herkes [emoji239] olur eminim [emoji23]
Venus_V3_5580 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Eriyiktir tamam da 1200 dereceye ısıtılan altın da su gibidir akar. O da eriyiktir. Ben diyorum ki 6350km'lik bir derinliğin ancak bilimsel olarak 12km'sine kadar delik delebilmişiz. Biz 3000-5000km derinlikteki malzeme hakkında kesin bilgilere nasıl ulaşıyoruz?
Hem de bu malzemenin (altının) aşırı bir yoğunluğu olduğunuz bildiğimiz ve doğada yoğun olanın dibe çöktüğünü deneyimlediğimiz halde.
Buna kafam yatmıyor. Her şeyi de bilecek değiliz. Rxpu forumdaş şurada hatalısın deyin ben de öğreneyim.
Örneğin 5000-6000km derinde demir ya da altın olmadığını nasıl biliyoruz?. Yukarı püsküren kısımda demir az olabilir. Ama bu bilgi ile dipte de yoktur diyebilirmiyiz?
Bakın magmanın derinliği 6350km biz sadece 12km'ye kadar sondaj yapabilmişiz. O da dünya rekoru. Ufacık bir delikten. (10cm).
%2'sine bile ulaşamamışız.
Bizim arkadaş İstanbul da apartmanda çatı terasını kümes yaptı .
30 civarı tavuğu var . Horoz iki tane olunca birini satıyor
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
tavuğun sadece yumurtasından değil sütünden de faydalanmasını bilmek lazım... moruk bilir , tavuk sütü fabrikası kuruyorum... eli kulağında... niş bir iş ...
Takılıyorum ya
Şimdi eriyik olsa zaten ayrıştırıcı bulma bi dert
Aslında abi bunca Kaplıca vs kaynak var ya Zenginiyiz yani O ısıdan bende hep elektriki faydayı düşündüm bu da sana saçma gelebilir
Kuran'da geçtiği kadari
Biz dünyaya demiri indirdik (uzaydan gelip carpan goktaslari) yani. Yerküre derinleri magmada bu yoksa bundan ağıri zaten yok
Olmuş olsa virajda savrulan araba misali oluyo merkezkac
Aslında şu kaya gazı amerika nin son icadı
Magma daki sıkışık gaZdan gelen enerji
Herkes magmayi kirsinda öyle
Görelim depremleri