Printable View
Qnb bugün 7 oranı teklif etmiş . Çıldırmış bunlar hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Alıntı: Originally Posted by Pscyokinesis Qnb bugün 7 oranı teklif etmiş . Çıldırmış bunlar hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi Neye 7 vermişler anlamadım.TL mevduatamı.
usd olabilir .... Alıntı: Originally Posted by myfinans Neye 7 vermişler anlamadım.TL mevduatamı.
Alıntı: Originally Posted by servetbey usd olabilir .... Hayır tl paranı al git demişler resmen oda almış gitmiş Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir
Alıntı: Originally Posted by Pscyokinesis Hayır tl Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir Tabela faizdir o
Alıntı: Originally Posted by mertkucukuncu Tabela faizdir o Hayır değil Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir
Alıntı: Originally Posted by Pscyokinesis Hayır değil Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir Şuanda internet subesinden 13 alabiliyorum
Alıntı: Originally Posted by mertkucukuncu Şuanda internet subesinden 13 alabiliyorum Onu bilemem telefonla aramışlar size özel oran 7 çıkıyor onaylıyor musunuz demiş mt . Durum özetle bu Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir