Ben şarlatanlaın aynı grupta bulundum o gruptan bahedıyorum başka grup ta varsa orda sen varsan o grupta aynıdır insan ölmeden huyu degişmez
Printable View
Ben şarlatanlaın aynı grupta bulundum o gruptan bahedıyorum başka grup ta varsa orda sen varsan o grupta aynıdır insan ölmeden huyu degişmez
Bu form datarih verenler yüzünden 500 lerde hisse alan elinde hissesi olup satmak isteyenleri beklenti varmis gıbı tarihlerle satmasını engelleyip büyük zararlar yapmasını saglayan kendisine kazanc saglayan kişiler e tek diyeceğim
Allah yarına burakır ama asla yapanın yanına bırakmaz bir musibet verir ömür boyu cekersin
Borsa gündemde
işatr,işbtr,işkur 1 ekimden itibaren alt pazarda işlem görecekd diye yeni bilgi var
yeni liste yapılmış
Kullandığın şarlatan kelimesi edep sınırlarını aşmış.kotu söz sahibine yakışır.
Sana boş konuşuyorsun diyorum bunu anliyacak kapatise noksanisin.sana göre bahsettiğim gruptakileri de şarlatan yerine koymuşsun.
İyi de o grubu ben oluşturdum.ve o gruptakiler senin medet beklediğin açılmış ve açılacak davaların sahibi olan kişiler.bu konunun çözüme ulaşması için hukuksal alanda emek ve para sarfedenler.pekiiiii sen burda yazmak ve ona buna laf carpmaktan başka ne yapıyorsun.
Hakkım da bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmayi seven ne kadar çok kişi var....
Zaten alt pazarda değilmiyiz yanlışmı biliyorum. Yerin dibinemi sokacaklar daha :)
Borsa,para farklı bir durum adam babasını tanımaz satar ama bu hisselede durum farklı kader birliği var onur meselesi var.Kim ki birilerini satmaya sırtından para kazanma ya çalışıyorsa yedi ceddini doğmuş ve ölecek olanı .......Amin diyin.Emeğe Onur'a saygı lütfen..