Saçmalıyorsun...
Printable View
Saçmalıyorsun...
Yatırım yaptığım, hissesini aldığım hiç bir şirketin aleyhine konuşmam ve yazmam,
Yazarsam kendimle çelişirim. Öyle ya o halde niye aldın diye sormazlar mı?
yazmıyım yazmıyım diyorum ama gerçekten artık çok sıkıyorsunuz insanları sn mercuruy59 artık sizin yazdıklarınıza güven duymuyor ben dahil hiç kimse sebebi ise söz verdiginiz halde yazmıyacagım diye foruma yinede yazdınız şahsen ben o kelimeyi söylesem asla burada sözümü yemeyi düşünmem eğer iyi niyetli iseniz bırakın yazmayı .her kötü hesabı bozan ALLAH a havale edin .forumu tek başınıza domine ediyorsunuz emin olun bunu 96 kuruşken ihlas size dedim insanları kötü etkiliyorsunuz şuan 74 kuruş sizden etkilenerek alan zavallı ky ne yapsın ne büyük bir vebal hala neyin peşindesin yazık bırakın şu ky peşini ne entirikalar kılıktan kılıga girmeler yaaa böyle para kazanalacaksa içine tüküreyim o kazancın kim bilerek veya bilmeyerek başkalarının degirmenine su taşıyorsa ALLAH dan karşılıgını fazlasıyla bulsun insanların birikimlerine ailesinin rızkına göz dikenlere ALLAH fırsat vermesin inş ... bırakın insanlar kendi özgür iradesiyle alacaksa alsın satacaksa satsın . grafik paylaş teknik paylaş destek direnç paylaş emme başka bişey paylaşmayın lütfen yaw ALLAH için yetti artıık kendi adıma sıkıldım sn mercry59 özellikle sizin sürekli gereksiz yazmalarınızdan varsa bildiginiz teknik bilginiz paylaşın yoksa bişey yapmak zorunda değilsiniz
Ta kendisi hatta sağa sola gözdağı verip polemiğe girenlere dava açmakla tahdit eden...
SM-J610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
SATAŞMA OLDUĞUNDAN DOLAYI DÖNÜP YAZDIM.
"ne entirikalar kılıktan kılıga girmeler yaaa böyle para kazanalacaksa içine tüküreyim o kazancın kim bilerek veya bilmeyerek başkalarının degirmenine su taşıyorsa ALLAH dan karşılıgını fazlasıyla bulsun insanların birikimlerine ailesinin rızkına göz dikenlere ALLAH fırsat vermesin inş ."
CÜMLELERİNİZE BİNAEN BİR SÜRE YAZMAYACAĞIM.
etrafımda bildiğim bir çok insan var bitcoin e geçen ve iyi para kazanan
öyleki yakında borsada kimse kalmayacak hırsızlardan yamyamlardan başka. Allah belalarını versin