Bu durumda ikisi de yanlış Dow chemical Aksaya sahip değil.
DowAksa şirketine ortak sahipler.
Printable View
Iron Mountain.
Sokağa çıkma yasağı isteyen İmamoğlu'nu ""sokakları pkkya teslim etme planı" yapmakla suçlayan yandaş yalaka Türkiye gazetesi yazarının eski tweetleri aşağıda:
https://twitter.com/theburaakk/statu...185115650?s=19
Valla kusura bakmayın ben aksa deyince akrilik elyaf işini hiç önemsemediğimden asıl aksa yı pek kaale almıyorum.Asıl değerli şirket dowaksa.Akrilik elyaf karbon elyafın hammaddesi olması açısından önemli.Yoksa akrilik elyaf halı ,tente ,kumaş işlerinde kullanılıyor bence hiç de manalı bir üretim değil.Olay karbon elyafta bitiyor.O şirketin yarısını dow chemical e kaptırdılar .Gerçi o kadar önemli bir ürüne bağımsız olarak sahip olmamıza gavur zaten izin vermezdi,o da ayrı konu.
Rothchild, Du pond, Rockfeller ,Gizli Tarikatlar v.s.
Ne kadarı doğru, ne kadarı komplo , ne kadarı algı yönetimi?
Tarih boyunca böyle Tarikatlar oldu . Bugünün mimarları hangileriydi yahut hangileri yok olup gitti ?
Yani ne kadar korkmalıyız ? Peki onlar neyden korkuyor? Kanunların olmadığı bir dünyadan korktuklarını düşünüyorum basit olarak.
Bu yüzden hkm hocamın anarşi teorisi çok riskli olur . Bildigimiz hukuk dışında başka bir kanun koymalılar. Maslow'un ihtiyaçlar piramidinin tabanından bir kanun. Ama her türlü çok riskli .
Bu iş böyle olmaz . Mademki tarikat işinde çok para var. Dolarları satıp bi tarikat kuralım . Gizli gizli dünyayı yönetelim .