Yarın genel kurula gideceğim..Orada sorulmasını istediğiniz sorular varsa buradan iletin lütfen.. Soralım..
Printable View
Yarın genel kurula gideceğim..Orada sorulmasını istediğiniz sorular varsa buradan iletin lütfen.. Soralım..
Merhaba, Vodafone sözleşme devriyle ilgili bu soruları cevaplarlarsa belirsizlik kalkmış olur, iki gündür tahtaya bu belirsizliğin etkisi var diye düşünmem çok safça da olabilir.
Sözleşme devri süreci, Vodafone’un talebi üzerine mi başlatılmıştır yoksa Arena’nın stratejik bir tercihi midir?
Arena’nın ana iş kolu olan dağıtım faaliyetlerinde küçülme veya yeniden yapılanma yönünde bir planlama mevcut mudur?
Vodafone ile yapılan cihaz dağıtım faaliyetinin, Arena’nın toplam cirosu içerisindeki payı nedir? Bu devir işleminin tamamlanması halinde ciro üzerinde nasıl bir etki öngörülmektedir?
Bu hafta göndermeyeceklerse o zaman bu 3 aylık dönemi yıllık olarak ele alıp haziran başına kadar olan bir dönemde gönderecekler. Ben de diyorum bilanço bu kadar yakınken kim satıyor bu kadar. Demek ki adamlar bilançonun 3-4 hafta sonra yada en azından 1-2 hafta sonra geleceğini biliyorlarmış ki ondan rahat satıyorlar.
Hayırlısı diyelim bakalım. 2024 yıllık bilançoyu 30-35 günde şubat başında yollamışlardı , şimdi bu 3 aylığı 40 günde hala daha hazırlayamadılar ise bu da oyunun bir parçasıdır demektir.
Şirket ticari alacaklarını vadesi gelmeden faktoring şirketine devredip parasını erken alıyor. Yani bir nevi kredi kullanıyor. Yani bankadan kredi alacağına , alacaklarını vadesi gelmeden tahsil ediyor belli bir iskonto tutarı üzerinden.
Yani faktoring yapmasa , bankadan kredi kullanacak işleri çevirmek için. Yani bu soruya verecekleri cevap budur büyük ihtimal.