Burdan şortları kapadım yavaşça longa geçıom..aşağı biraz daha marj var gibi ama akşam isveçin oylaması meclisten geçerse,roket olabilirz...
Printable View
Burdan şortları kapadım yavaşça longa geçıom..aşağı biraz daha marj var gibi ama akşam isveçin oylaması meclisten geçerse,roket olabilirz...
toplum mühendisliği ve algı yönetimi denen şeyler bunun için var.
milletin külliyesi diye yapılan saray gibi.
nasıl ülkemizde muhalefet muhalefet gibi görünüp sürekli seçim kazanmama derdinde olduğu gibi. koltuk sahibi olmak daha avantajlı neden sorumluluk alayım anlayışı kolaycılık.
o misal..
abd yöneticidir. senin burada yönetici gördüğünde bizim mevcut muhalefet başkanlarıdır :)
o nedenle sürekli abdye karşı !söylemler üretirler.
kısa bizim yönetici dediğiniz şeyler atanmış birer müdürdür. ve mevcut süreçte ceplerini doldurabildikleri kadar doldururlar.
:drunk::drunk:
SPOT da durum;
https://i.hizliresim.com/jc8l47m.PNG
Orasını burasını bilmem de, bildiğim tek şey bilimden, çalışmaktan ve liyakatten vazgeçmemen gerektiğidir.
Bu ülkenin yeterince yetişmiş adamı var...
Oranın buranın ekonomik ya da siyasi nüfusu ile yönetici vekil hale gelenin yapacağı tek şey bunları kullanmak, bir araya getirmek, yönetmek...
Demokrasi altında meritokrasiyi çalıştırmak...
3.cü kex spot 30 88xxleri deneyip geçemedi..
endeks iyice ya herro ya merro kıvamına geldi.
ya buradan ciddi bir ralli başlayacak yada sağlam bir düzeltme gelecek.
yatay sürecin bitmesine çok az kaldığını düşünüyorum 8000-9000 bandı kırılması lazım artık.
9000 geçilebilirse yeni birralli süreci başlamış olur.
ben şansımı aşşağıdan yana kullandım :drunk:
yerini bul,her daim short kazanıyor..bizim borsada
Sabah sabah bayram değil seyran değil eniştem bizi niye öptü yukarı hareketinin sebebi meğerse akşam oylaması öncesi riski azaltmakmış...