Seçimlerle ilgili hiçbir zaman yanılmadım
Tr de hdp yi yanına alan kaybeder
Hdp yi yanına alan Yozgat i Çorum u Tokat i Konya yi Amasya yi kaybediyor
Yozgat'a protestolar var
Büyük bir değişim yasaniyor
Printable View
Seçimlerle ilgili hiçbir zaman yanılmadım
Tr de hdp yi yanına alan kaybeder
Hdp yi yanına alan Yozgat i Çorum u Tokat i Konya yi Amasya yi kaybediyor
Yozgat'a protestolar var
Büyük bir değişim yasaniyor
düşüşler 2008 lerde daha fenaydı..o zamanlar kağıtlardaki 1 günlük düşüş tabanı % 10 değil %20 idi..
yani bu taban olayı %20 olaydı 2 kattan çok düşmüştük şuan..
bana göre şuanki ekonomik toplumsal durumumuz 2008 den daha kötü..senaryomu 200.kez tekrar yazayım;
böylesi teknik yapıda arada zikzaklı tepki olmakla birlikte ( genelde 1-2 gün ve gün içi tepkiler ) borsa tabandan yukarı teptiği kadar tabandan ( 8700 den )aşağı salınmalı..
yani dip arıyorsak, 10.900-8700 = 2200..
8700-2200= 6500.. bu sayı standartlara göredir, ortalama değerdir.. bunu değişik formasyonlarla bulursunuz..bunun az üstü ya da 2008 e benzerse çok aşağısı olabilir..ama yapı büle yani..
bunu şuanki tabloya göre değerlendirirsek 5500 e kadar uzatabliriz; bu durumda yumuşak 2008 olur..
yozgat'ta bile var ise ; Mansur Başkan'ı adaylığa koyup, % 65-70'ini alıp çekilecen kenara
İmamoğlu'nda ısrar edersen, o kadar alamazsın BENCE (dem parti destek vermeye kalkacağı için, diğer oylar geri dönüp yine akepe'ye gidecek )
Mansur Başkan, akepe seçmenini döndürebilirse, bu iş baştan bitmiştir zaten.. önemli olan akepe'den koparabilmek
Mansur Başkan'a da ''mhp kökenlisin, chp'den seçiliyorsun... % 30 kendi oyun ise, % 30 da bizim oy..seçildiğinde chp'nin görüşlerine önem vereceksin.. '' deyip
öncelikle ülkeyi, bu iktidardan kurtaracaksın (eğer ülkeni seviyorsan )
sonrasına sonra bakacaksın
yok koltuğa illaki ben oturacağım deyip bu fırsatı da kaçırırsan, zaten ülke için değil, kendin için çalışıyorsun demektir.