5000 yorumun 4900 tanesi neden HAYIR DEMEK GEREKTİĞİNİN KANITI.
100 tanesi de kararsız kalmak için neden olabilir.
Konu başlığı değiştirilsin:
Konu adı: Referandumda Neden EVET
Olması gereken konu adı: Referandumda Neden EVET dememeliyiz
Printable View
5000 yorumun 4900 tanesi neden HAYIR DEMEK GEREKTİĞİNİN KANITI.
100 tanesi de kararsız kalmak için neden olabilir.
Konu başlığı değiştirilsin:
Konu adı: Referandumda Neden EVET
Olması gereken konu adı: Referandumda Neden EVET dememeliyiz
Ben hayıra yatkın kararsızdım. Akşam yiğit bulut denen mikemmel danışmanı dinleyince kendime geldim. Vay be dedim demek evet dersem maaşım üç kat artacak araziler 5 kat artacak yani ülke değerlenecek. Tamam dedim bende evetçiyim. Böyle dürüst doğru güvenilir söylediğiyle yaşadığı aynı olan aydınlar olduğu müddetçe bu ülkeye zeval gelmez. :)
Erdoğanı kıskanan Çin Cumhuriyeti Pekin de dünyanın en büyük havaalanı inşa ediyor❗
👦 👶 👧
Adı "Denizyıldızı" olan bu büyük proje sadece 40 ayda tamamlanacak.
40 ayda ise bir cacık olmaz , şöyle bir kaç sene sürecek , halkın vergisi sömürülecek , ondan sonra gurur duyabilirler .
https://scontent-otp1-1.xx.fbcdn.net...76&oe=59999DBE
Başkanlık sisteminde halkın kabul edemeyeceği bir karar alındığında halkın alacağı cevap:
– "Beni siz seçtiniz, bunları söylemiştik" dediğinde❗
– mesela, Atatürk ve cumhuriyet artık bitmiştir, ülkenin adı bundan sonra Yeni Osmanlı devleti dediğinde❗
– mesela, özerklik verilip güneydoğu Kürdistan ilan edildiğinde❗
– mesela, oğlunu veya kızını Başkan yardımcısı yaptığında❗
– mesela, "Ülke için şeriat yasaları daha uygun, o yüzden bundan sonra şeriat yasaları uygulanacak" dediğinde❗
– mesela, "Bir kereye mahsus genel af çıkardım ve istisnasız herkesi kapsıyor" dediğinde❗
- mesela, muhalefet partisi seçim kazandığında, "Ben bunu saymıyorum, Meclisi feshediyorum!" dediğinde❗
– mesela, kendisinin eleştirilmesi vatan hainliği sayıldığında❗
– mesela ülkedeki tüm şirketlere istediğinde el koyup kendine bağladığında❗
Mesela, mesela, mesela ........
Bu meselaların sınırı yok ve bunu şu an baştaki yapacak diye bir şeyde söylemiyorum. Şu anki cumhurbaşkanı bunları yapmasa bile, sonra gelecek olan psikopat birisi bunların hepsini yapabilir.
Bunlardan hiçbirinin olmasına şimdi Evet demiyorsunuz belki. Ama Referandum da Evet derseniz bunların hiçbirinin olmayacağının garantisi yok. Çünkü o zaman Başkanı denetleyecek bir mekanizma yada güçte olmayacak. Ve sen ne kadar itiraz edersen et, alacağın cevap şu olacak :
– "16 Nisan’da Evet dediniz, yetkileri bana siz verdiniz."❗
Tercihinizi ona göre yapın. Ya karanlık, ya aydınlık❗
https://scontent-otp1-1.xx.fbcdn.net...58&oe=594EF636