Arkadaşlar rapolar yanlış hesaplanmış bugün inceledim, raporlar rezalet ötesi
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Printable View
Arkadaşlar rapolar yanlış hesaplanmış bugün inceledim, raporlar rezalet ötesi
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Zeytin kardeş yanlış gördüğün durumu ozbala ilet belki duzeltirler
GM 5 d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bende boşalttım.yeni raporlarla yeni spk basvurusunu yapınca giricem.gözüken o ki bilinçli aşağı çekiyorlar ama nedeni nedir bilmiyorum.nerden döner ne kadar salarlar bilmem.ama gözüken o ki yasaklı dönemde mal alan ziraat boşaltıyo.aynı kişiyse dcr den başkası olamaz.
Zaten bu işin uzayacağını çok önceden yazmıştı.fabrika ziyaret ettim filan demişti.
Hayırlı olaun alana da satana da bekleyenede....
Bizde döneceğiz ama şimdilik uzak takipteyiz.
Hisse de soylediğiniz rahatlama dipe olan yakınlıktan başka birr şey değil..artık dibe çok yakınız..dökülen dediğiniz hisseyi ben çıkardım diyen ZİRAAT :))
Özet yapalım:
-Sayın Zeytin in belirtmiş olduğu rezalet ötesi hazırlanmış hata dolu birleşme raporları..
-Spkya başvururken bile zaman kazanmak için hamiline gibi bir ifadeyle raporun tekrar dönmesini sağlamak...
-Ziraatin saçma sapan alımları ve satımları..
-Merryin her gün aldığı lotları itinayla zararına dahi satması..
-Forumdan çok USTAların hisse çıkarken ben kaldırdım KİBİRLERİ düşerken ortadan kaybolmaları...(he he he hep sen kaldırdın diyorum onlara)..
Oyunlar oyunlar oyunlar..
Erciyas patronu ve Speki kendi karar verecek en yakın rakibi ERBOStan daha mı büyük ve güçlü mü olacak yoksa BMEKS gibi güvenilmez bir firma mı olacak..?
Senaryoların güzel fakat Bimeks gibi batak şirket gibi düşünüyorsan neden bekliyorsunuz ytdr ne senin ne benim almamla hisse çıkar nede sen sarsan ben satsam düşer genel bir talep gelirse alım hisse prim yapar haddinden fazla alım yapıldığında hisseye böyle baskı yaparlar benim demek istediğim baya bir hisseyi topladılar bundan sonra daha iyi olur diye düşünüyorum burda allanda satanda spek oluyor kardeş inşallah birleşme gerceklessinde herkez kazansın ytdr
Bu arada Bimeks için batak dedim düzeltme şuan yakın izleme pazarında batmamis ytdr
Batak şirket olcak demedim..BMEKSİN güvenilmezligi geldi aklıma ondan örnek cumlem oldu(yok ortak bulduk satıldık vss..) ..
O cumlemi şöyle düzelteyim.. Erbos Boruusan gibi mi olcak yoksa güvenilmez bir firma mı olacak(bir birleşmeyi 2 senedir yapamayan) burda karar zamanı..