Yatırım kurumları hala hedeflerini 3.6-3.9 civarı tutuyorlar. son satış kısa vadede nötr orta uzun vade iyi olacak diyorlar. koç hisseleri kollamaya devam edecek. son 6 ay hariç saldım çayıra mevlam kayıra idi. İlgilenmeye başladı.
Printable View
Yatırım kurumları hala hedeflerini 3.6-3.9 civarı tutuyorlar. son satış kısa vadede nötr orta uzun vade iyi olacak diyorlar. koç hisseleri kollamaya devam edecek. son 6 ay hariç saldım çayıra mevlam kayıra idi. İlgilenmeye başladı.
gırtlak dolu full oy oy oy
yabancı satmış, satsın kardeşim, kimin malını kime satmış, kim almış, koç almışmı? valla satılanların hepsini ben almadım, kime virmanlamaca? yazar iki gün sonra da ykbnk astronot olursa unuturuz gider
satanlar, yaz kenara bidakine kaçtan alacaklar
bugün muhteşemdi, dün de bugün de korayı kaçırdım ama değdi, hacim göz kamaştırıcı, 3,18 direncinin ense traşı hazır, gazozlar bizzat nuri abiden
Koçta kimsenin parası kalmaz, mutlaka alırsın yarın olmazsa öbür gün fazlasıyla
yatırım tavsiyesi değil, ula ula ula gidemedim torula da ben yorula yorula
G3221 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
2.88 fiyattan satılmış olması , göz göre göre artık 2.88 in altında bir fiyat göremezsiniz diyip hem yukarıyı gösteriyor. hemde dediğiniz gibi cep to cep bir satış oldu. Şimdi koç bu hisselerde asansör gibi aşağıya yukarıya hem ekmek yer hemde yedirir. Önceden çok sığdı ilgilendirmiyordu. Şimdi bizzat el atar diyorum.
Hisse transferine devam hacimden belli
SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu neden düşük bilen var mı ?
Ne kadar satış olacak daha biken var mı?
Kimse bi .ok bilmiyo hisse mantara bagladi. Gorunus ic acici degil
SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Düşsün, düştükçe alıyorum
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi