Aşağıdaki yazıyı dün Ereğli'de yazmıştım. O sayfada yüz bulamayınca buraya gelmişsiniz, fazla hareket olmadığından bakmamıştım. Hatta hissem %4 çıktı yine bakmadım, hani işin bu diyorsunuz ya....
Sizi tanımıyorum sn dealer35 şimdi sizi de benim adamım diye atfedecekler muhtemelen (daha önce örnekleri oldu) ama kusura bakmayın şimdiden ve samimi yaklaşımın için çok teşekkür ederim.
Ben yatırım yaptım evet, Ereğli'ye de yaptım 3 yıl yerinde sayacak diye yapmadım, ben mi biliyorum piyasayı da yönlendiriyorum ALLAH aşkına biraz akıl lütfen... Şu sayfada da iki kişi çıkıp ne saçmalayıp sayfayı karıştırıyorsunuz arkadaş demiyor bunlara o arkadaşlara da teessüf ediyorum.
Daha ne yazayım ki bilemiyorum. Aşağıdaki tespitim doğru...
Dünkü Ereğli sayfasındaki yazım:
Matheus bir PARANOYAK.
Borsada paranoyak gibi olunması aslında anlaşılır bir şey kazık yememek adına ama o bunu tam anlayamamış, virüsü bir yerden kapmış ve onu tüm hayatında yaşıyor.Tedavi olursa düzelebilir.
Başkalarını o yüzden anlayabilmesi mümkün değil.
Benim tanımım gayet basit; talihsiz bir temettücü, kendi halinde ve girdiği hisselerde sürekli tokat yemiş, 6 ay önce kaybettiği Ereğli lotları düzeyine henüz tekrar ulaşamamış,hatalarından ders almaya çalışan, büyük konuşmamayı öğrenmiş, basit bir yatırımcı...
Benim gibi binlercesi var...
Ama o hastalık beni milyarları idare edebilecek, onlara yön verip, insanları etkileyecek kadar büyütüp paranoyaklaştırabiliyorlar gözünde..
KEŞKE ÖYLE OLSAYDIM, para meselesini çözmüş olurdum