-
Sayın stragety yazınız yani aydınlatmanız için teşekürler yatırımcı açısından güzel bu şirketi yıllar önce bende ismi ve sahiplerinin karakterine güvenerek yatırım yapmıştım şirketin borçsuz oluşu üzerindeki her zaman olan nakiti ve malvarlığı cezbetmişti ama maalesef bende çok darbe yedim bu şirketten bu şirkette ancak hić satmadan elinde tutabilenler ancak enflasyon oranında ancak para kazanabilmek denirse oda tabi altın alan daha iyi kazançlı yani hiç olmazsa elindeki altın stresi yok bu kadar bekledikten sonra bir ikincisi şirketi adeta paravan şirket gibi üvey evlat olarak kullanılması yıllar önce carrier in arsasinı bir başkasına satılmaması onuda bunun üzerine yıkmaları atıl bir şekilde çar çur edilmesi bu hisse ile 1999 dadır ilk alışım ve kuruş kazanamadım ne zaman 10 yılda bir bir tas ćorba verse o zamanda insanın elinde olmaması çünki her zaman bıktırırdı hali ile elde olmazdı birde bu yıl küçük yatırımcıya sus payı olsun diye yüde 125 bedelsiz verip milleti oyaladılar bu gün itibari ile bu endekte ve bu inanılmaz enflasyonda temettu ve bölünmeler dahil aralık ayındaki fiyata ancak gelebildi bu şirket ve sahiplerini ancak allaha havale edebilirim hissedir en kötü hisse bile tavan tavan gitmekte yazdıklaÅ•ımdan kimsenin zara görmemesi dilğimdir burda çekilenlerin halini iyi bilirim kıt imkan ile 1000 lotta ben tutmaktayım sırf bir yemini yerine getirmek için yazmmak içın kendimi zorladım uzun zamandır ama kendimi tutamadım tüm algyo mağdurlarının iyi bir kazanç elde etmesini canı gönülden dilerim asla yazdıklarım al sat tut tavsiyesi değildir
-
Hanginiz zıplattı hisseyi?
-
-
Hayret! Forumda olumsuz yazılardan sonra hisse tavana gidiyor. Demek bunu eleştirmek lazım.Tahtacı imajını toparlamaya çalışıyor herhalde.
-
Bence tahtacı tatilden döndü. Şu hisseyle biraz oynayalım çayımızı yudumlarken. Diyordur.
-
-
Sen hisseyi sürüm sürüm süründür millet hisseyi ucuz bulup aldığında üstelik yüklü miktalarda götünü başını oynat dur ulan isimden utanın alarko var isimde hisseyi ne hale getirdiniz aç gözlüler algyo yönetimi utanın asla yatırım tavsiyesi değildir
-
Bu hisse Maldiv otel kararı ile bitti zaten 35 düşse be yazar 22 düşse ne yazar bu dakikadan sonda 49 olsa ne yazar panikle satan zararını sineye çekti 2 gündür adamın ocağını söndürdüler panik satışlar ve devre kesmeceler 44 tl alana rahmet okudular 3 otel yok şirket de kapatsınlar bitsin gitsin akfen berbat durumda bu berbat ötesi diğer Gyo feci durumda
En iyisi Alarko holding tüm bist hisselerinin varlıklarını satın alsın bist tek hisse Alarko olsun hepimiz Alarko alıp satalım sadece
Bist 100 de 3 sadece 3 hisse olmalı evet 3 hisse olsun 1. Togg otomobil 2 . Alarko holding 3 . Koç ve Sabancı ortaklığı şirketi . Algyo ya belki de gerek yok at ıskartaya kullan yedek lastik hesabı olsun
Hala kap yok kap yok dikkat ettiniz mi bilmem
Bilgi amaçlı yorum geçtim
Tersi terstir tavan yapar şaşırtır da yersen
Hayırlı bayramlar milli bayramımız önemli alan da üzülmesin 42-46 ederine 12 ayda 1 kez geliyor sabır gerekiyor bunda ytd
Bende hisse ne kadar var bunu da özelden yazarım merakı olan sormaz çünkü olan bitene şaşırdığından yorum yazacak hal kalmamış millette bunun bilinciyiz galiba …