-
Viopla ilgisi olmasa da bu başlıkta Sn Abka tarafından yazıldığı için bir olayı tekrar hatırlatma gereği duydum.
Sn Abka Didim belediye başkanı ile ilgili aslı olmayan pisliğe batma konusunda yazı yazmış, ben de bunun doğru olmadığını, kaçak yapılan bir otelin yıkılmasını engellemek için çamur atıldığını yazmıştım. Bu çamur atma işinin taşeronluğunu da iki gazeteci müsveddesinin yaptığını yazmıştım. Bu zibidilerin iş üzerinde yakalandığını gösteren yazı aşağıda.
"Didim belediye başkanına kumpasın görüntüleri çıktı! Başrolde yandaş Süleyman Özışık
Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay’a karşı operasyon yürüten Özışık kardeşlerin Didim’deki bağlantıları ortaya çıktı. Sosyal medyada yayımlanan videoya göre Mehmet Özışık ve yandaş gazeteci Süleyman Özışık’ın bağlantısı kamuoyunun yakinen tanıdığı kanun dışı otelin sahibi Ahmet Orak çıktı.
Aydınlife’ın haberine göre; Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay’a yönelik algı ve iftira operasyonu yürüten Özışık kardeşler, Başkan Atabay’ın geçit vermediği kanunsuz otelin sahipleriyle görüşürken yakalandı. Efe Torunu isimli bir sosyal medya hesabından paylaşılan görüntüler kirli tezgahı ortaya çıkarttı. Yayınlarında Ahmet Orak’ı tanımadıklarına yönelik şerefleri, haysiyetleri üzerine yemin eden Mehmet Özışık’ın kanunsuz otelin sahibi Ahmet Orak ile can ciğer kuzu sarması denilebilecek görüntüleri bu kadar da olmaz dedirtti.
Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay’ın kanunsuz olması gerekçesiyle geçit vermediği yasadışı otelde bir araya gelen Özışık kardeşler ve Ahmet Orak’ın, Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay ile ilgili kurulan kumpasın detaylarını konuştukları iddia ediliyor.
KIRMIZI ÇANTADA PARA MI VARDI?
Didim’de Ahmet Orak’a ait, rant oteli olarak anılan Maril Resort Otel’de bir araya gelen Mehmet Özışık, yandaş gazeteci Süleyman Özışık ve Ahmet Orak’ın Başkan Atabay’a yönelik kirli senaryoyu sürdürme konusunda görüştükleri, arabaya konan kırmızı çantanın içinde de para olduğu iddia ediliyor.
AYDIN LIFE GENEL YAYIN YÖNETMENİ ARİF KUNUR’A İFTİRA ATMIŞTI
Mehmet Özışık yaptığı yayınlarda Aydın Life Genel Yayın Yönetmeni Arif Kunur’a da iftira atmıştı. Yayınlarında gazeteci Arif Kunur’a çamur sıçratmaya çalışan Özışık’ın görüntüler sonrası nasıl bir açıklama yapacağı merak ediliyor."
Bu yazıyı neden mi yazdım? Ülkenin mafya-hükümet elinde ne haline getirildiğini ve Özışık kardeşlerin ne olduğunu göstermek için. Bir de araştırmadan, 3-5 şeref yoksununun lafına güvenerek bir insanın suçlanmaması gerektiğini göstermek için.
Bu arada Sedat Peker'den maaş alan AKP milletvekili olduğu (Ben demiyorum İçişleri bakanı söylüyor) ve isminin M.K. olduğu İDDİA ediliyor.
Hürriyet gazetesine baskının AKPli milletvekili ricası ile Sedat Peker tarafından gerçekleştirildiği İDDİA ediliyor bizzat Peker tarafından.
Ülke ne hale getirildi. Durmak yok, rezilliğe ve fakirleşmeye devam.
-
-
CEVAP HAKKIDIR:
İLGİLİ belediye başkanın taciz görüntüleri defalarca yayımlandı.O konuda bir şüphe yaşamıyorum.
Ama 2 tane ahlaksız adam,gazeteci vs. bu hatasını kendi menfaatleri için kullanmışsa bu da ahlaksızlıktır.Ama olayın içinde farklı
durumların olması taciz ve tecavüz olayının olmadığını göstermiyor.Zamanında görüntüler vs. ortaya çıktı.WEBde yeterli veri var.
HIRSIZ,CANİ BİR ADAM bir hatayı ihbar ettiyse ,ihbar edenin kimliğine bakılmaz SOMUT VERİLERE BAKILIR.
HA SADECE O da DEĞİL..SON 12 AYDA TARAMA YAPIN KAÇ TANE TACİZ VE TECAVÜZ ÇIKTI..geçen hafta mahkumiyet alan var.
nasıl ki tarikatlerdeki vs. olayları lanetledik kendi mahellemizdeki olayları da lanetlemeliyiz.
-
HIRSIZ,CANİ BİR ADAM bir hatayı ihbar ettiyse ,ihbar edenin kimliğine bakılmaz SOMUT VERİLERE BAKILIR.
Kesinlikle haklısınız sn ABKA,
Siz bunu yazınca aklıma, FETÖ nün yayınladığı görüntü ve ses kayıtları geldi.
-
Seans anında burayı vob dışında uzun polemik sürecine döndürme niyetim yok.Genelde vob hakkında yorum yapmayanların kendilerini deşarj etmeleri için fırsatta vermek istemem.(her söze 10 cevap veririm o ayrı)
8 ay önceki ifadelerime,haberlere bağlı bir ifade kullanıldı.ben de düşüncemi aktardım.
not:ses kayıtlarıyla ilgili düşüncelerimi zaten 7 sene önce açıklamıştım
-
piyasa hakkında: Mayısın bitmesine 7 İŞ GÜNÜ var .Vob şu anda 1550,50
kanımca 7 iş günü içinde bu değerden 90-120 puan uzaklaşmamızı beklerim(kişisel oyun planım) .Şahsen bu günün hareketin başladığı gün olma ihtimalini
yüksek görüyorum...bakalım momentum hangi yönde oluşacak.Hangi yönde oluşursa o yönde oturacağım (çalı dibi formasyonu)
kolay gelsin...şansımız bol olsun.
-
Seans açılalı nerede ise 1.5 saat oldu viop la ilgili tek bi söz beklenti şu bu yok..
Millet iyice yaka silkmiş belli..
Dün geceden beri de 1 sayfa zor gitmiş..
Hareketli bazı hisselere bakıyorum..2 sene önceki bezirganlar bile kalmamışlar..
Her alanda insanlarda tam bir bezginlik hali var .
-
Herkes enerjisini doğru işe saklasın.Değiştiremeyeceğimiz şeyler için rabbim bize sabır ihsan etsin.Hırsızı ,uğursuzu, soysuzu ,tecavüzcüyü her iki cihanda rezil rüsva etsin.Bunları bile bile arkalarında destek olan cahilleride ,kurnazlarında Allah nasıl biliyorsa haklarında öyle yapsın.Bin sayfa yazsanız benlik ve egolarından dolayı gün gibi görünen güneşi yalanlar bunlar.Allah ıslah etsin.Egoları yerin dibine batsın.