tabanda 286 lot vardı istese tabanı kaldırdı.Neden kaldırmadı?Yarın biraz daha mı lot istiyor bunlar acaba?yarın yine taban gösterip oradan alabildiğini alıp hareket edecek gibi.Siz ne düşünüyorsunuz hayatlar?
Printable View
tabanda 286 lot vardı istese tabanı kaldırdı.Neden kaldırmadı?Yarın biraz daha mı lot istiyor bunlar acaba?yarın yine taban gösterip oradan alabildiğini alıp hareket edecek gibi.Siz ne düşünüyorsunuz hayatlar?
Kayıt yapılan 905 lotu istiyor olabilir.Yukarı sürdü olmadı aşağı veriyor ki panikle satsın.Belki budur.Aklımaa geldi işte .Teb de miydi o hisseler.
Evet hilal66 söyledi.ama bu hareketin teble ilgisi yok bence yukardan satmayan TEB aşağıdan niye satsın
Teb yatırım mış 905 tane.2 günde 220 lot satmış teb yatırım.Hele bi bitsin bakalım.Yarın daha net olur.Alper in dediği gibi istese hepsini alırdı ama almadı.Dahası geçen hafta 750 üstü maliyet çok fazla tahtayı yapanlar cuma 1900 lot hacimde çıkmadılarsa yarın önemli bir eşik var.Şuan ortalama maliyetteler.Daha aşağısı zarar yazar.Tabi cuma dediğim olmadıysa ve işin içinde işyatırım varsa.
TEB in 220 lotuyla buraya geldiyse 700 lotu bitene kadar nere leri gösterirler bunun teble ilgisi yok bence
Bu isbirde birşeyler dönüyor isyatirim bu kadar lotu boşuna almıyor yakında kokusu çıkar birkez daha diyorum ben geçen haftadaki kadar hacim görmemiştim.onumuzdaki haftalarda göreceğiz