Fişlenmek istemiyorsanız oraya gitmeniz gerekiyor ama
Yoksa sayın Shostakovich 50 bin dolar bozdu TC si bu diye damgalarlar
Printable View
niye fişleniyoruz yahu. epi topu az bi dolar satıyoruz :)
şu anda bir buçuk kuruş fark var alım satım arası .
1 box üzeri değilse pazarlık etmeyin maytap geçerler sizinle onu da belirteyim size .
Bana birkaç kere oldu o sebeple demek istedim
Ticaret Bakanı Mehmet Muş, Haziran ayı dış ticaret ihracatında tüm zamanların en yüksek aylık ihracat rekorunun kırıldığını duyurdu. Haziran ayında ihracat geçtiğimiz yılın aynı ayına göre, yüzde 18,5 artışla 23,4 milyar dolar oldu. "Yılın ilk 6 ayında ülkemiz toplamda 126 milyar dolar ihracat gerçekleştirmiştir" diye konuşan Muş, "Böylelikle 2022’nin ilk 6 ayının tamamında en yüksek aylık ihracat rakamına ulaştık ve 6’da 6 yaptık." ifadelerini kullandı.
https://www.hurriyet.com.tr/gundem/s...acati-42094465
ithalat rakamını gizlemeye devam , zorla polyanacılık ...
Her ay 8-10 milyar dolar cari açık veriyoruz iç piyasada dolar satıp baskılıyoruz neredeyse borç artmıyor cds fırlayarak gidiyor bizim bilmediğimiz bir şeyler olacak yada birşeyler var
Döviz satanların boynuna çok büyük bir fiş asacaklarını sanmıyorum. Ancak döviz alanları heuristik (sezgisel) incelemeye alıyor olabilirler. Ne sıklıkta alıyor , ne kadar alıyor belirli bir eşiği geçince işlem hacmine biraz daha büyük bir mercekle bakmak isteyebilirler. Ama tabi bunlar sadece uygulama nedeniyle aklımıza gelenler. Belki de sadece işlem hacmi bazlı bir analiz yapıyorlardır. Kişi bazlı bir etiketleme ve kayıt sorgusu incelemesine girmiyorlardır. Bunları bilmek şu aşamada ne yazık ki epey güç.