o durum teb de uzun zamandır var.
hatta soruyor bildirimleri buradan mı verelim diye?
Printable View
Siz öyle olur diyorsanız doğrudur diyebilirim.
Tek diyebileceğim patronun kolay uzanamayacağı bir yerde olmalı.
(Ben alaylıyım dostum işin teferruatını bilmem.Zaten az bi okumuş olsam ohooo neler yazardımda ..değilim:) o yüzden suspus oturuyorum yazılanları okuyorum güniçi. )
Bence bankalar müşterilerinin başka bankalardaki KMH ve Kredi Kartı limitini görüyor, bir tanesi limit artırdı, diğerleri de aramaya ve SMS göndermeye başladı. Uzun zamandır hareketsiz olan banka da telefon ile aradı. Tesadüf olamaz.
abi sen de az değilsin :kahkah:
kuzu dayımın maşallahı var hiç değişmemiş. 1000 yani eskiyle 100 bin puan terse gelmiş hala yazayo annataayo. evliyaymış. adama demezler mi evliyasın tamam eyvallah da bu nasıl iş?
ben de böyle tadı damağımda kalan beni mest eden zopaları çok yedim. ama akıllandım artık :)
2015 yılı asgari ücret brüt 1.201 tl idi ,Bizde daha önce çalışan sayısı 66 kişi idi,2018 yılında makine yatırımı yaparak 35 kişi olduk.
Güncel brüt ücret 10.800 tl. olunca bizim gibi küçük işletmeler bu tazminat yükünü taşıyamazlar.
İyi niyetliler taşıyamaz, kötü niyetli olan bahane bulup tazminatsız işçi çıkarır bence.
Normalde BES gibi her ay Takasbank'a yatması gerekir ama işverende o kadar nakit para yok gibi.
İşyerlerinde mobbing arttı diye BBHT'de söylediler, insanlar dayanamayıp istifa ediyor belki.