Bilanço nasıl gelir temettü vermeye devam eder mi
Printable View
Bilanço nasıl gelir temettü vermeye devam eder mi
Temettünün ilk taksidi geçti hesaba.
Yiyelim bakalım.
"politikada hiçbir şey kazayla olmaz. olmuşsa, öyle planlanmıştır."
Hissede sıkıntı mı var
Belirsizlikler var o yüzden yönünü bulamıyor.
6 lira temettüyü millete hisse satmak için mi veya başka bir hesapla verdiler?
Bilançonun eli kulağında acaba ne gelir? Muhtemelen iyi gelecek ama buda yatırımcıyı tatmin eder mi?
Seneye tekrar temettü verecek mi malum 23 senede bir veriyor.
Togg gibi de sonu ne olacağı kestirilemeyen yatırım bilinmezi mevcut.
Bir de patrona güven sorunu var.
Ekstradan da her gün ısrarla burada amacı ne olduğu belli olmayan ana yatırımcıya beddua eden isyan halinde elimdekileri sattım ben yokum diyen bir gün sonra 1 lot aldım sırf yazmak için diyen ve sonra bilmem kaç para temettü alacağım bununla da altıma BMW çekeceğim diyen kanaat önderimizi de hesaba katmak lazım.
İşte bu gibi belirsizlikler olduğu sürece hisse yönünü bulamaz.
Sorun yabancilarin burada da satiyor olmasinda. Bayram donusunden beri son iki gun yarşc yabancilarin takas 1.2 mln lot azalmis. 600 bin lot da emeklilik ve yatirim fonlari takasi dusmus,. Net takasin yuzde seksen besi yapiyor. Saticlarin kurumsal yatirimci olmalari olumsuz. Ne zaman sattiklarini yerine koymaya baslarlar o zaman dusus trendi kirilir.O zamana kadar izlemek lazim.
Benim için şu an en büyük belirsizlik şirket sahipliğinde Birol Mutluda görünen hisselerin akıbeti.
WAS-LX1A cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Korkanın çocuğu olmaz kim neyi satıyorsa satsın bakalım kim ne baskı yapacaksa yapsın bakalım azdan az çoktan çok gider her sene karı nı yüzde 50 artıran üstelik sadece bu sene yüzde 20 temettü veren geleceği parlak projeleri olan başka bir hisse varsa borsada söyleyin onu alalım Birol mirol bilmem ben el üstünde el vardır Birol satar Ahmet alır öyle yada böyle bu hisse ipe ipe gidecek sabırlı yatırımcılar zengin olacak günlük al satçılar gene arkasından bakacak sabır edelim bakalım elbet hakkettiğin yere geleceksin
28,96 ya kadar gelip şimdilik ufak bir hareket yapmış vaziyette. Tabii buna hareket denirse.
İlk çeyrek 6 milyar TL gibi iyi bir ciro ama 220 milyon gibi güdük bir kârı vardı.
2. çeyrekte yine iyi bir ciro gelir ama kâr ne kadar olacak? Bekleyip göreceğiz.
Vesbe 827 milyon kâr ile yola devam ediyor. Yüzde 85 i Vestel de. Burada hiç sorun yok. Beyaz eşya artan karlılık azalan borcluluk ile çok iyi durumda
Sorun zoren ile ilgili alacaklarda, meta nikel'in hâlâ kâr yazmamasında.
Zoren aldığı temettüyü Vestel e olan borcunda kullansa acayip rahatlar şirket.
Ytd.
"politikada hiçbir şey kazayla olmaz. olmuşsa, öyle planlanmıştır."