Verdigı tarihlerde az kaldı deyıp hısse satmadıysa sıkıntı yok ama satıp kazanc saglamıssa bu benim haklı oldugumu ve söyledigim sözün gercek sahibi oldugu tescıller eger bir gün işbank kurucuları toplara yüzüne de söylerim
Printable View
Verdigı tarihlerde az kaldı deyıp hısse satmadıysa sıkıntı yok ama satıp kazanc saglamıssa bu benim haklı oldugumu ve söyledigim sözün gercek sahibi oldugu tescıller eger bir gün işbank kurucuları toplara yüzüne de söylerim
Spk da bu suc teskıl eder orneklerı cok zarar eden kişilerin suç duyrusunda bulunması gerekir kimsenin yanına kar kalmasın
Tamam dedıgım gıbı olsun ama ben yine de son 1.5 senenin pandemı sonrası senedin yapılan işlemlerini spk dan incelemesini talep edeceğim hısseyı
Kim yaptıysa cezasını ceksın
Bloke varsa sıkıntı Olmaz telaş yapmanın bir anlamı yok
Spk ya dilekçe ver benim hesap numarasını özelden atayım .kontrol ettir.kac defa alıp satmisim.sonrada gel özür dile.
Rahat olun hisse alınır satılır kimse de bir şey demeye hakkı yok ama form vatsap gruplarında yatırımcıyı etkileyen kendisine kazanc saglayanlar düşünsünsün
Birdaha yorum yaparken aldıgı ceza aklına gelir bakın derinhisse den bir ses cıkıyor mu? Adam milleti gazkarken hisse satmis spk da acıklama da yazmıs