Belki de senin kadar oğlum vardır nerden biliyorsun içi boş pazarlamacı.
Printable View
İt oğlu it mu Co it beş şirketine bedelli yaptı , bunlardan holding ve ihgm den her birinden en az 200 milyondan 400 milyon carptiysa, diğer ucundende 100 milyondan 300 milyonda onlardan 700 milyon milleti çarpmıştir, bunun 300 milyonunu himmet verdiyse buna müsade edenlere en tepedilekilere yarısıda kendine kalır, yıllık iyi para çarpıyor adam ama, şirketin ismi de ihlas müslüman işi tam da.
Yahu arkadaşlar lütfen yapmayın...
Gereksizleri forumun nimeti olan engelleme moduna alıyoruz..
Ama Gereksizleri alıntı yapınca yine okumak zorunda kalıyoruz...
Lütfen bu duruma dikkat edelim...
Tamamen katılıyorum. burada yazan bazı kişilerin pazarlamacı olduklarını anlamamak için biraz ahmak olmak lazım. ama onlar da işini yapıyorlar sanırım. yani muhtemelen işleri budur. sorun borsa tarihimizin en vurguncu sözde şirketinin geçmişine bakmadan yatırım yapan k.y. Ben de bu iblisleri çok iyi bildiğim halde tuzağa düştüm ve bedelliye katılmayıp sattığım halde biraz düştükten sonra tekrar toparlayıp 1 in üstüne atar düşüncesi ile hisse aldım. Bundan başka borsada 1 tl nin altında bir hisse fiyatlaması yok sanırım. Bu da çok önemli değil, bunların işi fiyatın nerede durduğu değil, fiyatın nerede k.y.a cazip görüneceği. kişisel kanaatim olup yatırım tavsiyesi değildir.
şerefliler bist 50 almışlar kuruşlu yu bunlar böyle mücu amarikan yanlısı şeredsizi o cocugu kücük yatırımcıyı söke un diye manita et sonra .1.10 lardan 0.72 tl cek senin coluluk cocugun yokmu mücoit ytd
Muco it 70 lerden bir aya yakındır hisse boşalttı, 80 kuruş olması mucize olur artık, ne diyecek 70 lerden alana 80 yapayım da satsın kâr etsin mi diyecek, artık hisse yönünü net belli etti. 70 altı yolculuk başlar.ytd