Diyarbakır'ın Çınar ilçesine bağlı Yaprakbaşı ve Düzova mahallelerinde kaçak elektrik kullanımı %87'ye ulaştı.
çalışın çalışın daha bunları da ödeyeceksiniz.
Printable View
Diyarbakır'ın Çınar ilçesine bağlı Yaprakbaşı ve Düzova mahallelerinde kaçak elektrik kullanımı %87'ye ulaştı.
çalışın çalışın daha bunları da ödeyeceksiniz.
karaduman borsaya çok siyasi olarak bakıyordu, o şekilde bakarsan sadece dövizde olman gerekir. dövizde olmak iyidir hoştur da göz göre göre gelen borsa rallisini kaçırmaya ne gerek vardı. akp liler bile dışarıdan dövizini getirip bu ralliden parayı vurma derdindeler.sonrasında tekrar mann adasına, maltaya falan dönerler ama önce buradan voleyi vururlar tabiki.
KARADUMAN birde kafayı rsı macd falana takdı idi. Birde aylık bakıyordu. MACD aşağı kesmiş işte sat devam mış. Onun ucunu bükerlerse ne olur demiştim. Tabi kaale bile almamış idi. Bugün geldiğimiz noktada o uç büküldü işte. Henüz kesmedi ama o ve kuzu (önümüzdeki hafta taban bankacılık çökecek yok tepelerine bindim falan) kimseye mal aldırmadılar 9000 lerde. Üzgünüm ama faiz karşısında yüzde 60 reelde zaten yüzde 20 düşmüş bir borsa varken hala dip bekleyen birileri bence art niyetli idi o dönem. Yada bu işten hakikaten anlamıyorlardı.
Amma velakin. Bugün itibari ile kağıtlarımda epey bir oranda likit oldum (bi tanesi kchol idi ağızdan kaçtı idi 140 larda iken diğer 2 sini belirmedim idi zaten isim yazmak da istemiyorum) yok yukarı bam bam devam ederse bir yerlerden bizde birşeylere tutunuruz o zaman.
Biraz mola.
İktidar memurlara cimri, imamlara bonkör
Memur-Sen’e bağlı Diyanet-Sen, hükümet ile hizmet kolu sözleşmesini imzaladı. Sözleşmeye göre fazla çalışma ücretlerinde artışa gidildi.
Önemli olan buydu zaten memurlar Akp için çalışıyor
Ama din adamları Allâh için çalışıyor
Lütfen laf etmeyelim sonra çarpılırız falan
Suriye, paradan iki sıfır atıyor
14 yıllık iç savaşın ardından tarihi değer kaybı yaşayan Suriye lirasında hükümet, yeni banknot basarak iki sıfır atmaya hazırlanıyor. Adımın, hem ekonomik istikrarı sağlamak hem de siyasi açıdan yeni dönemin simgesi olması hedefleniyor.
Merak etmiyoruz canım yarın Türkiye yede borç verirler
Yeşilçam'ın en yakışıklısıydı... İspanya'da restoran patronu oldu
Yeşilçam'ın en yakışıklı yıldızlarından biri olarak tanınan Kenan Kalav, İspanya'da restoran patronu oldu.
Birazda magazin