Printable View
Alıntı: Originally Posted by Webster Bankaci ustadim 2 gram dedigi kilogram kilogram 😃😃😃 2 K ons'ta olabilir :)
Alıntı: Originally Posted by admustafa Sinekten çıkmıyor o yağ :) Onstan çıkarırız bizde😃😃😃
Alıntı: Originally Posted by myfinans Paradan para kazanıp mutlu olacaksınız😄😄😄😄 Ben mutluyum sende mutlu ol üstadım. Bırak gitsin sıfır stopaj 23.75 faizli mevduat önümüze bakalım :)
Alıntı: Originally Posted by admustafa Ben mutluyum sende mutlu ol üstadım. Bırak gitsin sıfır stopaj 23.75 faizli mevduat önümüze bakalım :) Ahh ahh gitti 23,75 0 stopaj Ahh ahh 😄😄😄😄
Alıntı: Originally Posted by myfinans Ahh ahh gitti 23,75 0 stopaj Ahh ahh 😄😄😄😄 Hadi ben ev alacam diye girmedim Siz ne diye girmediniz anlamadim 😃😃😃
Alıntı: Originally Posted by myfinans Paradan para kazanıp mutlu olacaksınız😄😄😄😄 Paradan para kazanamazniz ustad En iyi ihtimalle paranizin degerini korursunuz...
Alıntı: Originally Posted by Webster Hadi ben ev alacam diye girmedim Siz ne diye girmediniz anlamadim 😃😃😃 Bende ev almayacağım için girmedim :) Sn.myfinans niue girmedi hiç.bilmiyorum
Fiba kiraz 23.5 yapmis Teb 21.5 diyor alttakk reklamda cuma 23 tu