3.çeyrek Kasımda gelir yine
Printable View
3.çeyrek Kasımda gelir yine
Bayram riski var diyenler ters köşe oldular fakat unuttukları borsanın rekor filan kırdığı yok dolar TL 25,71
Borsa 1 hafta kapalı 1 hafta 1 ay gelir :)yarın yarım gün açık.
Dolar 30 a gelirse hedefi 12$ ye güncellerim.
Lufthansa 11 milyar Euro
American airlines 11 miyar Usd
Fazla uçmamak lazım.
Türk hava yolları ve Pegasus tarihte görecekleri en yüksek değerlerde geziniyor.
Müşteri profilleri de belli.
Her hissede, kazandırma potansiyelleri ile kaybettirme potansiyelleri nedir, ona göre yatırım kararı vermek lazım.
Havacılık güzellemesi yapmanın artık zamanı değil.
Ekonomi kanallarında fazlasıyla yapıyorlar.
Bu yorumu, sadece tarihe not düşmek için yaptım.
American Airlines yatırımım da var. Oradaki rekabet ile Türkiyedeki rekabet kıyas kabul etmez. Birsürü şirket fiyat kırıp duruyorlar rekabet için, işgücü desen inanılmaz pahalı maaş ödemek zorundalar Thy ye göre. Üstüne gırtlağa kadar borçlular.
Avrupa havacılıklarda eksi özsermayeli şirketler var Airfrance gibi. Tarihi zirvesi 60€ lar şimdi 1.7€ ydi en son.
Merak etmeyin hepsiyle karşılaştırmasını yaparak yazıyorum. İşkembeden sallama yok. Hisse 40 lirayken burada 150 hedef diyince deli diyenler vardı özel mesajla. Problem yok yani :)
Siz söyleyin hangi hisselerde pozisyondasınız ?Bende yazarım size diğer hissemi daha dün foruma yeni yazan üyeler bayram satışı olur diyordu bugün için şuan sesleri ve solukları çıkmıyor bayram satışı boş çıktı aslında vebale girdiler.Şuan sizi eleştirmiyorum hisselerinizi yazın bende size diğer hissemi yazarım ayrıca iyi bayramlar gerçi yarın arife benden önden giderim hep.