1 puan için mi hocam bu tantana :)
Printable View
Ulan ÇAKAL,son 2-3 günlük mesajları oku hele..ne var orada.
senin gibi sallamıyorum. 17 haz. bile hedef 7.000 olur ama oradan sonrası çok zor(7200) demişim..
Söz uçar yazı kalır.
Senin tüm HEZEYANLARINI burada defalarca ifşa ettim...Hele o nisan vade yok mu? utanmadan hala bu nick ile yazıyorsun..
5600 deyken ,ayı mevsimi dedin...milleti batırdın. daha yakın zamanda..Ama bana atfettiklerin asılsız yalan..MESAJLAR ORADA..
bu dünyada aslı olmadan yalan söyleyen ve bunu doğruymuş gibi ifade eden insanlar gördüm..Biri de sensin..
NAŞ,SAĞDAN YÜRÜ CÜZDAN BULURSUN...
Bu çakal nisan vadede sürekli short açtı ve bunu savundu..sonra -400 puan çarpılınca ,KAPATTIM, mesajını gösterdi..meğer ki o mesaj başka poz. içinmiş..:)
Yarın Toaso, Froto ve bankalar hareketli olabilir. Öyle ya da böyle Ykb fiyatı alt tarafta çıpalandı sayılır. Mallar blok tek fona gittiyse yarın Kap bildirim gelmesi lazım %5 ten dolayı
bu forumda millet kendi pozundan çok elelamin pozu ile ilgileniyor
bizim büfeci aliylen zabaha kadar sahilde içip içip denize girecez.
gece denize girmekten korkan var mı ? :he:
girmeyen nasıl bişey olduğunu anlayamaz. derine kadar yüzüp derinde ışık tamamen kaybolur
uzay boşluğundan bile daha karanlık.. zifiri.
:drunk::drunk:
zil şal ve gül ...
bu bahçede raksın bütün hızı
şevk akşamında endülüs
üç defa kırmızı
aşkın sihirli şarkısı
yüzlerce dillerdir
ispanya neş'esiyle bu akşam dildedir
raaallala laaa laağğ laaa
+ pampam paaaaammm
her kalbi dolduran zile
oleyyyyyyy
https://www.hisse.net/topluluk/showt...86#post6491686
abi şimdi bu mesajı defalarca okumasına ragmen hala benim hangi poz. olduğumu anlamayana ....ve açıkça yalan söyleyene...gerçek hayatta bunlarla muhatap olmazsın ama burada bulaşır..
MEB de suç var.