Yok ben yarın levyeliycem, yin mi yimen mi staylla
Printable View
Bakın viop hedge amaçlı icat edildi yıllar önce. bu amaçla kullanan için sıkıntı az olur. ben ara ara kapatsam da 140 binlerden beri kısa az yada çok pozisyon açtım hiç long açmadım. longu başka enstrumanlarda açtım. her dönemin bir huyu var. bunu görebilen şanslı. günlük al sat yapıyorsanız o başka.
Nerede elyotçular
Ne oldu 95 ve 105
Tırstılar galiba
Şimdi ben diyorum
95
Bc
Bu kriz 2001 krizinden farklı bence. 2001 de başta bankalar bir çok kuruluş, bireyler döviz borçlusu idi, BDDK yoktu. Şirketler, servetler el değiştirdi, düzenlemeler geldi, sonra dışarıdan fon girişleri vs hızla toparlanma oldu.
Şimdi otobüse toplu binmeyin deniyor, yan yana çalışmayın deniyor, evde aranıza mesafe koyun deniyor, yani IMF 100 milyar dolar borç verse ekonomide nasıl bir toparlanma olacak merak ediyorum.
ABD çok büyük ekonomi, orada durum fecaat olabilir.
xu30 du yukarıdaki graf.
vob30 son hali aşağıdaki gibi...dow sabaha 21.500 olursa bizimki abartır. ben flat oldum bu tehlikeye karşın. hoş 102.500 beklerken corttan lonka dönmek için gelmeyince flatledim fakat uzayamadım. hayırlısı zati Sayın Bozkurt a sözüm vardı bir süre mola elimi belli etmeyecem diye...iyi tradeler…
https://i.hizliresim.com/A0P5NT.jpg